Wróciłam ze szpitala po wycięciu wyrostka, a tu wakacje...
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziCzyli ja ma "wolne", a Ty nie? niby tak to jest?
Pociesza mnie choć, że za oknem pada, ale na rower - to wolno za jaki miesiąc po operacji wsiadać? wie kto?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziCzyli ja ma "wolne", a Ty nie? niby tak to jest?
Pociesza mnie choć, że za oknem pada, ale na rower - to wolno za jaki miesiąc po operacji wsiadać? wie kto?
Zdrowia życzęMM961
4:-)
Comment
-
-
Jeszcze nei minął ale cały dzień iod rana grzebię w kabelkach.Teraz mam przerwe ale zaraz spadam dalej bo w piwnicy mam ciemno i muszę trochę elektryczności podciągnąć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Teraz bawię się w dekarza.Dzisiaj zagruntowałem dach a w sobotę biorę się za krycie papą.Trzymajcie kciuki bo robię to pierwszy raz w życiu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziTeraz bawię się w dekarza.Dzisiaj zagruntowałem dach a w sobotę biorę się za krycie papą.Trzymajcie kciuki bo robię to pierwszy raz w życiu.
Będziesz smołował czy pap termozgrzewalna z palnikiem pójdzie w ruch?Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Gruntowałem Izolbetem i podobnym będę smołował albo raczej lepikował.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Z praktyki wiem że czeka cię niemiła przeprawa, osobiście wole kłaść nieco droższą, ale wygodniejszą pape termozgrzewalną.
Ps. Uważaj jak sie będziesz pochylał nad kotłem, znajomy tak utopił w lepiku telefonSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziPs. Uważaj jak sie będziesz pochylał nad kotłem, znajomy tak utopił w lepiku telefon
Lekko osuszyć i na allegro
Sorry nie mogłem się powstrzymać.
Comment
-
-
Dzień zaczął się późno, kole jedenastej. Średnia aura, ale do wytrzymania. postanowiliśmy na obiad przejechać się do Sobótki pod browar na smażoną rybkę. Przed wyjazdem przypomniało się Marusi, że dziś we Lwówku Śląskim odbywa się Lato Agatowe, więc zmiana planów była szybka - pofestynujemy się trochę, machniemy coś z grilla, a ja to popiję Ciechanem. No i pojechalimy. Na wysokości Legnicy zaczęło lać i tak już do Lwówka. Moknąc pogapiliśmy się trochę na kamienie, pogaworzyliśmy z prezesem Jakubiakiem, panią Ireną i Chemmobile, ja chlapnąłem parę Ciechanów, Marusia zasiadla za sterem. W strugach deszczu po śliskiej drodze wyjechaliśmy w stronę Złotoryi... i żesz...k#$%^.... trzykrotna pionowa karuzela.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Niezła jazda była.
A ja położyłem papę i jak na razie nie przecieka ale lepienie lepikiem to istne cholerstwo.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment