biorąc pod uwagę dzisiejszą śliczną pogodę byłem na wycieczce w Arkadii gdzie jest park Heleny Radziwiłłówny oraz w pałacu w Nieborowie, moja pierwsza wizyta od czasów szkoły podstawowej, zupełnie inny odbiór
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
yendras napisał(a)
A ja biorąc pod uwagę dzisiejszą śliczną pogodę przewietrzyłem rowerLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzień mi minął na wycieczce Opole Świdnica. 155 km pokonałem w 1 godzinę 10 minut. Po drodze zaliczyłem 3 ulewy Nie wiem tylko czemu moja kobieta tak mało mówiła po wyjściu z auta
Comment
-
-
peter007 napisał(a)
A u mnie kooooleeeejnyyyy dzień niekończącego się remontu
Comment
-
-
Ja ostatnimi dniami walczę z komputerem, który sobie wreszcie kupilem. Walczę - znaczy rozpracowuję go.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Nie ma to jak niedotrzymywanie umowy.
Po długim oczekiwaniu w moim domu zagościł znowu wielki świat
Zmieniłem operatora internetowego na tego , co to podobno jest teraz...bliżej. Jeżeli dalej tak ma wyglądać ich z nami współpraca, to długo razem nie pożyjemy.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Comment