Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Dziś walki ciąg dalszy. Trzy dni w sieci (właściwie dwa bo wczoraj się nie łączyłem z domu) a już stałem się obiektem ataku. Ale zainstalowałem sobie Firewalla i wreszcie net chodzi jak powinien. Bo wcześniej to chodził chwilę po wejściu a potem było pół godziny czekania na otwarcie się jednej srony. i jeszcze się nie otwierało to co chciałem. Zamiast browaru ciągle ładowało mi coś takiego: http://www.timy.info/MaGnEt/index.html

[Admin: UWAGA! strona pod powyższym odnośnikiem jest potencjalnie niebezpieczna!]
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• adam16
      • 2001.02
      • 9865

adam16 napisał(a)
      ...[Admin: UWAGA! strona pod powyższym odnośnikiem jest potencjalnie niebezpieczna!]
      No to ładnie. Tylko niech mi laikowi ktoś wyjaśni skąd się to bierze. Co chwila mi antywirus melduje o kolejnych trojanach
      Jak na razie to nerwowo ten dzień mija
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• adam16
        • 2001.02
        • 9865

...a przed momentem był znowu jakiś badobot
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz

Comment

• kiszot
          🍼🍼
          • 2001.08
          • 8108

Wczoraj ten twój komputer podniósł mi troszkę ciśnienie
          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
          So von Natur, Natur in alter Weise,
          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Dzeń się jeszcze nie skończył, ale dobrze się zaczął - z rana godzinka basenu, potem dwie godzinki rowera, a od 13.00 zacieram. Poszedłem na łatwiznę i tylką jedną przerwę zrobiłem. Już się filtruje.

Comment

• peter007
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.06
              • 2820

[QUOTE]adam16 napisał(a)
              [B]No to ładnie. Tylko niech mi laikowi ktoś wyjaśni skąd się to bierze. Co chwila mi antywirus melduje o kolejnych trojanach
              Wejdź na stronę www.mks.com.pl jest tam chyba najlepszy skaner antywirusowy on-line. Mi zawsze pomaga.
              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• adam16
                • 2001.02
                • 9865

peter007 napisał(a)
                [BWejdź na stronę www.mks.com.pl jest tam chyba najlepszy skaner antywirusowy on-line. Mi zawsze pomaga. [/B]
                Już to zrobiłem. Problem w tym że jest jakiś Trojan którego ten MKS wykrywa ale nie może z nim nic zrobić
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz

Comment

• kangurpl
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.03
                  • 2660

adam16 napisał(a)
                  No to ładnie. Tylko niech mi laikowi ktoś wyjaśni skąd się to bierze. Co chwila mi antywirus melduje o kolejnych trojanach
                  Jak na razie to nerwowo ten dzień mija
                  Nie chciałbym Cię martwić ale skoro nie masz dużego doświadczenia w tej dziedzinie to pozostaje Ci tylko jedyna sprawdzona metoda:
                  fdysk i reinstalacja systemu od początku. Później zainstaluj firewalla a dopiero teraz podłączaj się do Internetu. No i nie oglądaj więcej stron "przyrodniczych"
                  Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                  "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• adam16
                    • 2001.02
                    • 9865

kangurpl napisał(a)
                    Nie chciałbym Cię martwić ale skoro nie masz dużego doświadczenia w tej dziedzinie to pozostaje Ci tylko jedyna sprawdzona metoda:
                    fdysk i reinstalacja systemu od początku. Później zainstaluj firewalla a dopiero teraz podłączaj się do Internetu. No i nie oglądaj więcej stron "przyrodniczych"
                    No to która ze stron jest "przyrodnicza": browar czy onet? Bo tylko na te strony wchodziłem i na nic innego
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

A ci ciągle o mikrobach ...

U mnie dzień minął dobrze. Zadałem piwo drożdżami, trochę pogarnąłem (nie za bardzo, bo jutro następne warzę, do beczki tym razem), przyniosłem z piwnicy wybór piw na jutro... Tylko jutro trochę kiepsko - praca. Nie cały dzień, ale dezorganizacja jest. A jeszcze z rana gieła staroci, a potem festyn średniowieczny w Wierzbnej, który trzeba odwiedzić.

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

Na razie walkę z mikrobami przegrywam. Ale dziś to bez znaczenia, bo cały dzień w robocie.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz

Comment

• peter007
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.06
                          • 2820

Wczorajszy dzionek minął bardzo ciekawie i został zakończony imprezką z której znacznej części nie pamiętam Za to dzisiejszy jest gorszy bo odchorowuje ten wczorajszy
                          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• jerzy
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.10
                            • 4707

A ja wczoraj pojechałem w okolice Jesenika pochodzić po górach. Powiem krótko: porażka. Bardzo dużo wyasfaltowanych dróg i to w miejscach, które wg mapy trudno o to podejrzewać. Na sam szczyt Pradziada (Pradeda) prowadzi szeroka asfaltowa droga. Okay, niech sobie tamtędy wożą piwo (Velkopopovicky Kozel, 19 Kć oraz Pilsner Urquel, nie pamiętam po ile) oraz inne rzeczy do restauracji na górze. Ale dlaczego nie ma żadnego innego szlaku prowadzącego na szczyt?
                            W czasie całodziennego marszu odwodniłem się solidnie, więc lane czeskie piwo smakowało mi bardziej niż wyśmienicie. Najbardziej Holba (15 Kć) w jakiejś porządnej spelunie pod Jesenikiem.
                            Zakupy w sklepach w Jeseniku oraz na granicy nie zadowoliły mnie specjalnie. Można by powiedzieć, że sama masówka... Ale i tak wypiję ze smakiem.
                            browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• abernacka
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2003.12
                              • 10861

Kończący się weekend był naprawę bardzo interesujący. W sobotni poranek wybrałem się na Jarmark Dominikański. W moje łapki wpadły mi kilka ciekawych wafli, piękna flaszka z gdańskiego browaru oraz dwie porcelanki. A popołudniu bawiliśmy na Kaszubach u Piotrata. Grill oraz Amber Full z kega zapewnił nam rewelacyjną zabawę .
                              Ps. Serdeczne podzękowania dla Alicji i Piotra za gościnę!
                              Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Piecia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2002.02
                                • 3312

dzisiejszy dzień pod znakiem lanego Północnego i augustowskich jezior - oby sierpien był taki, jak dziś bo lipiec najbardziej beznadziejny od 1997 roku (byłem wówczas w Beskidzie Żywieckim podczas powodzi)
                                Koniec i bomba,
                                Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X