W sumie niezły dzionek, jeszcze jakby był wolny od pracy to fiu fiu
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
A ja dziś zrobiłem sobie wolne - za te wszystkie przepracowane a nieopłacone soboty coś mi się należy.
jednak czas ten nie spędziłem na zabawie, tylko załatwianiu różnych rzeczy, odwiedzaniu lekarzy itd.
A termometr zanotował mi max. temperaturę za oknem 43,8°Cbrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
peter007 napisał(a)
Calutka sobota minęła mi na byczeniu się i nawet było fajnieLast edited by adam16; 2004-08-22, 18:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
wreszcie mogąc poświęcić trochę czasu dla siebie wybrałem się w trasę na zwiedzanie i fotografowanie kolejnych zameczków, odwiedziłem Radom, Szydłowiec, Chlewiska, Iłżę oraz Solec n/Wisłą.
Caly dzień w trasie, zmęczony ale zadowolonyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Kolejny dzień minął ciężko - na pieszej wycieczce z Nowej Rudy - Słupca, przez Srebrną Górę, Jemną, Rudnicę i Lutomierz do Ząbkowic Śląskich. Przedeptałem z kumplem w sumie ok. 35 km i dzisiaj będę się zajmował głównie leżeniem
Jasnym punktem wycieczki był bar w Nowej Wsi, w którym podawano broumovskiego Opata 12 Blg z kranu w cenie 2,60. Sympatyczni właściciele otworzyli nam już przed 10.00, mimo że nominalnie mają czynne od 14.00. Piwo było bardzo dobre, zupełnie odmienne od polskich piw - barwa i pianka jak należy, w smaku wyraźne nuty słodowe, mało chmielu, zdecydowanie niższa zawartość alkoholu. Wedle słów właściciela, piwo cieszy się ogromnym pwodzeniem i sprzedaje się go kilkakrotnie więcej, niż polskich piw. Importerem i dystrybutorem jest firma z Nowej Rudy.
W Srebrnej Górze na przełęczy Książ 3.50, Okocim 4.00; trudny był powrót do krajowej rzeczywistości.
Comment
-
-
Ja powoli przestaje zauważać jak i kiedy mijają dni. Wszystko to jakieś pop(..)
Jestem na etapie wykańczania mieszkania (i nie tylko mieszkania) i na przykład dziś po pracy będę wnosił wannę. Dobrze, że w lodówce czeka na mnie Zwierzyniec
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Jak to miło, cały dzień do mojej dyspozycji(godzine temu wróciłem z nocki). zaraz się zbieram i wyjazd na moją sadybę. Dzisiaj cięzki dzień przy produkcji nowej kadzi filtracyjnej, czeka mnie wiercenie,bagatela około 400 otworów w blaszce KO o grubości 1mm.
Comment
-
Comment