Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

W robocie sie dłużyło a przy piwie... zanim się zorientowałem to już kufel był pusty. No i trzeba było brać następne,następne, następne...
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• peter007
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.06
      • 2820

Wczorajszy dzień był niezły ale dzisiaj jest do bani (mam kaca ). No ale zdrowie nowonarodzonej córy kumpla trzeba było wypić.

Comment

• peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

Co to już nikt sie nie chwali jak spedził dzionek??? Dla mnie dzisiejszy był dosyć przeciętny(musiałem obyć sie bez piwka ). No ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Ja już o to zadbam

Comment

• abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Właśnie parę minut zatrzęsła sie ziemia w Trójmieście. Podbno była to fala wtórna (tak podaje radio). Ciekawe doświadczenie.
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• yendras
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.12
            • 2052

Na Twoim miejscu już byłbym w drodze na plażę żeby zaobserwować ewentualne tsunami

Comment

• Cyrkonia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.10
              • 1936

abernacka napisał(a)
              Właśnie parę minut zatrzęsła sie ziemia w Trójmieście. Podbno była to fala wtórna (tak podaje radio). Ciekawe doświadczenie.
              A ja się wściekałam na swojego kota że tak marudzi. A kochane maleństwo wyczuło te drgania. a trzęsło ........ dziwnie.. współczuję wszystkim mieszkającym na Śląsku. Będąc u Kocura modliłam się by nie zaliczyć jakiegoś tąpnięcia. ......... a dopadło mnie to w domu ....
              www.stat-gra.pl

Comment

• adam16
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.02
                • 9865

Cyrkonia napisał(a)
                A ja się wściekałam na swojego kota że tak marudzi. A kochane maleństwo wyczuło te drgania. a trzęsło ........ dziwnie.. współczuję wszystkim mieszkającym na Śląsku. Będąc u Kocura modliłam się by nie zaliczyć jakiegoś tąpnięcia. ......... a dopadło mnie to w domu ....
                Ostatnimi czasy wstrząsów na Śląsku jest mniej, ale jeszcze parę lat temu było tego sporo. Fajne huśtawki się odbywały w czasie tąpnięć, kiedy mieszkałem na 16-tym piętrze.
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• peter007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.06
                  • 2820

A u mnie ani widu ani słychu wstrząsów.

Comment

• Cyrkonia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.10
                    • 1936

peter007 napisał(a)
                    to się ciesz, bo to nie jest fajne
                    podobno pierwszy wstrząs miał 4,5 stopnia, drugi 5,2.
                    A ja myślę, że z 10 (wliczając w to moje przerażenie)
                    www.stat-gra.pl

Comment

• Piecia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2002.02
                      • 3312

jechałem w tym czasie autobusem, a tam zawsze trzęsie - jednak alarmy w samochodach się powłączały, moje kufle takze całe
                      Koniec i bomba,
                      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• arcy
                        • 2002.07
                        • 7538

Cholera jasna, że też trzęsienie ziemii odbyło się w Gdyni dopiero jak się wyprowadziłem Choć mnie najbardziej żal tego, że byłem poza Gdynią kiedy runęła suwnica w stoczni. Codziennie rano widziałem ją z okna i stała. A jak pojechałem, to się zawaliła.

Swoją drogą, to ciekawe. W Gdyni coś się dzieje niebezpiecznego, a mnie nie ma. Tak jakbym wcześniej o tym wiedział. Muszę się teraz postarać o solidne alibi

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

peter007 napisał(a)
                          Bo Opoczno jest twarde i się nie trzęsie z byle powodu!
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• grzech
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.04
                            • 4592

A ja o wstrząsach dowiedziałem się z wiadomości.

Comment

• peter007
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.06
                              • 2820

Tak wczesna pora a ja już po kilku piwkach (i to chyba nie koniec bo wieczorkiem najpierw wpadną goście a później zabierają mnie i małżonkę do knajpy). Dzień jeszcze się nie skończył a juz mogę go uznać za udany.

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Dziś wybrałem się do Media Markt, właśnie otwartego w Chorzowie. Wybrałem się po płytkę babci Tiny z jej najlepszymi kawałkami, bo z okazji otwarcia sklepu, można ją było dostać za połowę ceny. Jednak zadziałała psychologia tłumu i wróciłem do domu z mikrofalówką i jeszcze dwoma innymi płytami.
                                Aha - i stałem w kolejce ... dwie i pół godziny, do kasy - WARIACTWO!
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                                X