W robocie sie dłużyło a przy piwie... zanim się zorientowałem to już kufel był pusty. No i trzeba było brać następne,następne, następne...
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Co to już nikt sie nie chwali jak spedził dzionek??? Dla mnie dzisiejszy był dosyć przeciętny(musiałem obyć sie bez piwka ). No ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Ja już o to zadbamJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Właśnie parę minut zatrzęsła sie ziemia w Trójmieście. Podbno była to fala wtórna (tak podaje radio). Ciekawe doświadczenie.
Comment
-
-
abernacka napisał(a)
Właśnie parę minut zatrzęsła sie ziemia w Trójmieście. Podbno była to fala wtórna (tak podaje radio). Ciekawe doświadczenie.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
A ja się wściekałam na swojego kota że tak marudzi. A kochane maleństwo wyczuło te drgania. a trzęsło ........ dziwnie.. współczuję wszystkim mieszkającym na Śląsku. Będąc u Kocura modliłam się by nie zaliczyć jakiegoś tąpnięcia. ......... a dopadło mnie to w domu ....Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
peter007 napisał(a)
A u mnie ani widu ani słychu wstrząsów.
podobno pierwszy wstrząs miał 4,5 stopnia, drugi 5,2.
A ja myślę, że z 10 (wliczając w to moje przerażenie)
Comment
-
-
Cholera jasna, że też trzęsienie ziemii odbyło się w Gdyni dopiero jak się wyprowadziłem Choć mnie najbardziej żal tego, że byłem poza Gdynią kiedy runęła suwnica w stoczni. Codziennie rano widziałem ją z okna i stała. A jak pojechałem, to się zawaliła.
Swoją drogą, to ciekawe. W Gdyni coś się dzieje niebezpiecznego, a mnie nie ma. Tak jakbym wcześniej o tym wiedział. Muszę się teraz postarać o solidne alibi
Comment
-
-
peter007 napisał(a)
A u mnie ani widu ani słychu wstrząsów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak wczesna pora a ja już po kilku piwkach (i to chyba nie koniec bo wieczorkiem najpierw wpadną goście a później zabierają mnie i małżonkę do knajpy). Dzień jeszcze się nie skończył a juz mogę go uznać za udany.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Dziś wybrałem się do Media Markt, właśnie otwartego w Chorzowie. Wybrałem się po płytkę babci Tiny z jej najlepszymi kawałkami, bo z okazji otwarcia sklepu, można ją było dostać za połowę ceny. Jednak zadziałała psychologia tłumu i wróciłem do domu z mikrofalówką i jeszcze dwoma innymi płytami.
Aha - i stałem w kolejce ... dwie i pół godziny, do kasy - WARIACTWO!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment