Dziś też wybrałem się do Media Markt. Także i tu nie posiadano zwykłego kabla UTP 5 kategorii.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Praca, praca i jeszcze raz praca. Ktoś by powiedział, że można od niej zwariować, ale ja traktuję ją jako wytchnienie od harówy zawodowej i codziennych trosk. Ba! Jest całkiem przyjemna, jeśli wkłada się w nią kawał serca i trochę złocistego napoju
Comment
-
-
Dzisiaj (zamiast wczoraj) byłem z synem w Cyrku "Polonia" ,jak dla dzieci było fajnie jak dla taty były fajne te no... Panie co występowały.Ogólnie cyrk mały ale i ja i syn zadowolony.Popcorn,wata,balony i lizaki,piwa tylko nie podawali
Comment
-
-
A ja dopiero drugi dzień w gipsie i już mam dosyć. Nigdzie się ruszyć nie mogęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
cielak napisał(a)
Najpierw praca, a później poszukiwanie w Krakowie piwek z Lwówka, zakończone z wynikiem ZEROWYM!!Last edited by adam16; 2004-11-16, 21:21.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A ja dopiero drugi dzień w gipsie i już mam dosyć. Nigdzie się ruszyć nie mogę
A ma Ci kto skoczyć po piwo5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A ja dopiero drugi dzień w gipsie i już mam dosyć. Nigdzie się ruszyć nie mogę
Comment
-
-
Latarnik napisał(a)
Wyrazy współczucia. Znam to uczucie
A ma Ci kto skoczyć po piwoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
A cożeś Ty Adamie sobie złamał? Jest o tym jakiś osobny temat?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Nic nie złamałem, tylko zwichnąłem, ale za to ponoć bardzo paskudnie.
No , normalnie aż mi Ciebie żal za to piję Twoje zdrowie
Comment
-
-
Audi napisał(a)
No , normalnie aż mi Ciebie żal za to piję Twoje zdrowieLast edited by adam16; 2004-11-16, 22:52.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment