Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pół dnia minęło na piciu Górnośląskiego z Aldachem w towarzystwie nieletnich
Drugie pół ma być podobne.Fajna sobota się zapowiadaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNawet piwo? Przecież piwo jest zawsze dobre.
co Ty, Kiszot? nieletnich upijasz?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelco Ty, Kiszot? nieletnich upijasz?
Niedziela była chyba 2 dniem który prawie w całości odbyła się tak jak zaplanowałem A na dodatek Polonia wygrała.Dzień zakończyłem Ciechanem przy dobrym filmie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Dzień dzisiejszy spędzony m.in na piwnych zakupach - w końcu Świdnica coraz bliżej.
Po kilku dniach bez piwa wreszcie wychyliłem kufelek. Zwykły Bercik, a był jak niebo w gębie . Tylko ten śnieg lecący znów z nieba psuje efektLast edited by adam16; 2005-03-08, 19:00.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A mi dzisiaj dzień upłynął na:
1.Spaniu
2.Jedzeniu
3.Meczu(niestety przegranym)
4.Piwku(a w zasadzie dwóch)
5.PracyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotA mi dzisiaj dzień upłynął na:
1.Spaniu
2.Jedzeniu
3.Meczu(niestety przegranym)
4.Piwku(a w zasadzie dwóch)
5.Pracy
1. Pracy
2. Jedzeniu
3. Meczu
4. Piwku (a w zasadzie dwóch)
5. Spaniu
To samo miasto, a tak różne sposoby spędzania dnia
Comment
-
-
Po trzech godzinach snu poszłam pracować w sobotę (na szczęście tylko do czternastej), potem zakupy, długa droga do domu, a później znów zakupy. Na grządce zakwitły dwa pierwsze kwiatki - chyba wiosna, czy coś takiego? Potem śniadanioobiad i popołudniowa drzemka. Wieczorem obudziłam się i chyba ze trzy godziny zajęło mi przeczytanie tego tematu. W końcu dobrnęłam do końca .
Comment
-
-
Ja wczoraj miałem niezły dzionek
Takie kimanie na czuwaku do 4:30 w pracy,potem po zdaniu służby marsz 1.5 km do tramwaju i powrót-zapomniałem komórki wrr,następnie jadąc do domciu zaliczyłem "śmierć" tramwaju i w efekcie z buta 45 minut do domu,potem na mecz i tam dowiaduję się,że Kolega z którym bawiłem się za dzieciaka w piaskownicy nie żyje.(2 lata młodszy ode mnie-Żona i dwójka dzieci)Szok totalny.Pogoń przegrała,dostałem jakąś alergię i płaczę jak niemowlak.Nawet piwo mi nie wchodziło.Dziś musi być lepiejLast edited by Pogoniarz; 2005-03-20, 08:36.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Comment
-
Comment