czasami wystarczy niewiele - objeść się, opić (np. Mocnego Warszawiaka dzisiaj), pooglądać słoneczko "na żywo", pokatować się jakąś pokręconą muzykę => i nawet Cyborgowi zdarza się być w miarę zadowolonym z istnienia
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Wczoraj ekipa hydraulików zrobiła mi demolkę w kuchni. Ale za to ciepłą wodę mam nareszcie ,nawet spłuczka działa
Dziś ciąg dalszy, tym razem w moim wykonaniu.
Comment
-
-
No i w ramach ogólnych udogodnień, w tak zwanym międzyczasie, udało mi się Tepsę wykołować i stały dostęp do internetu teraz mam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkNo i w ramach ogólnych udogodnień, w tak zwanym międzyczasie, udało mi się Tepsę wykołować i stały dostęp do internetu teraz mamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A u mnie w firmie zamieszania ciąg dalszy. Zapowiedziane na 100% na czerwiec zmiany właśnie zostały... odwołane. O ile odwołanie to nie zostanie odwołane, to od czasu do czasu posamotnościuję się w sieci z pracy nocami.Last edited by adam16; 2005-05-20, 09:38.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Weekend spędziłęm przyjemnie - w sobotę domowe porządki, potem krótka wycieczka rowerowa. Do tego pyszne piwko. Niestety wieczorem okazało się, że wycieczkę okupiłem ukąszeniami meszek i przez kilka dni będę ozdobiony swędzącymi bąblami. W niedzielę już się nie wybierałem daleko (pewne regiony ciała dawały wyraźne sygnały, że na rower się nie piszą ).
Comment
-
-
A mnie ciśnienie podnaszą panowie z gazowni. Mają kontrolować szczelność instalacji. To czekam i czekam - cały dzień w plecy będzieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Bardzo ciekawie spędzony.Ania poprosiła mnie o pomoc w przypilnowaniu wraz z Nią młodzieży z Jej szkoły w zajęciach integracyjnych,które odbyły się w Trzebieży(nad Zalewem Szczecińskim).Dodam ,że nie było ich dużo ,tylko 9 osób z tej szkoły ,ale pracy było dużo.
Pochodzą z rodzin patologicznych,wychowani przez ulicę,niedorozwinięci umysłowo,etc.
Wiek od 15-21 lat.Bardzo ciekawe doświadczenie.Złapałem kontakt dość szybko,ale ciężko było,oj ciężko.Każdy inny typ ludzki,różne upośledzenia(raczej lekkie,ale ciężko wyczuć Ich zmiany nastrojów).Żeglowanie,ognisko,gra w piłkę,szanty-całkiem nieźle to wyszło w sumie.Łącznie było tam około 50 osób z 3 gimnazjów powiedzmy normalnych i trzech szkół specjalnych.Powiem tak,gimnazjaliści zachowywali się jak bydło ,młodzież dotknięta różnymi problemami o niebo lepiej,choć też sprawiali problemy.Konkluzja-uff,że nie jestem pedagogiem choć wychowawcy z innych szkół myśleli ,że jestem jednym z Nich,bo tak sobie dobrze radzę ,ale wyjasniłem ,że ja tylko pomagam jako opiekun . Teraz zimne piwko i lulu niedługo.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Wczoraj powędkowałem troszkę w pracy w nocy-efekt to pusty haczyk.Potem sen ,spacerek i piwko.Wieczorem z Anią wypadzik na 3 godzinki nad jezioro.Niestety ciszy nie było ,mnóstwo nachlanej młodzieży ,ale takie są uroki ...Woda dość ciepła
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzBardzo ciekawie spędzony...
Dzisiaj odpust od papierów - ciężkie prace polowe na zapuszczonym boisku (67 butelek od Goolmana do umycia), a wieczorem tajniackie zebranie (moje piwo lepsze od jakiegoś francuskiego) - inauguracja kampanii wyborczej. Znowu kilka miesiecy wyjętych z życiorysu.
Comment
-
-
Chodzi mi o przypilnowanie młodzieży, nic więcej. Nie miałem najmniejszego zamiaru krytykować Ciebie czy kogoś innego.
Przy każdej możliwej okazji jeżdżę na wycieczki szkolne (oczywiście tylko góry, żadnych ZOO i innycgh tego typu głupot). Przeważnie się mnie boją, ale miałem taką klasę, która całą drogę ( w obie strony) groziła mi tatami i mamami, i co oni mogą mi zrobić. Przewa żnie nic nie robili.
Comment
-
Comment