Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Mnie zaczął się paskudnie,do ósmej z haczykiem w robocie Jeszcze widzę na oczy,ale raczej słabawo(szkoda,że to od zmęczenia ,a nie od ...zmęczenia Jeszcze 4 razy idę do roboty i w sierpniu około 3 tygoniu luzu W czerwcu i w lipcu też nie narzekam na odpoczynek.
Dzionek minie na drzemce i potem miłym spędzaniu czasu
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
wróciłem do pracy po prawie 3 tygodniach urlopu
oj ciężko się przestawić....
postanowiłem ostatnio do pracy jeździć roweremWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
inspekcja Cyborga w Poznaniu...
zaczęło się w Brovarii - kulturalnie jedno jasne i wyszabrowane przez Arcy'ego i Cyborga wafle następnie wizytacja Unrealu... 3 jasne dla A. i 3 rżnięte Fortuny dla C. (zapach bardzo... mięsny... mało słodkie... kolor od bardzo nieprzejrzysto ciemnego do lekko brunatnego) - oj, działo się, działo! muzyka tam puszczana potwierdziła, że "I'm the passenger" , ale i według pewnego forumowicza "I am a creep" ale zawsze mino wszystko "Angels deserve to die"...
a tak poza tym to "has anyone has seen my baby" ponieważ "I tried to hide"... a i tak zawsze znajdzie się ktoś, kto powie "Princess... just go ahead now!", na szczęście!
ps. 1. dla anty-anglofonów tłumaczenie dosłowne: "Jestem pasażerem", "Jestem robakiem [mniej dosłowne: jestem ścierwem/niczym]", "Anioły zasługują na śmierć", "czy ktokolwiek widział moje kochanie", "usiłowałem się ukryć", "Księżniczko... po prostu do dzieła!"
ps. 2. kto będzie w stanie podać mi wykonawców wszystkich utworów, z których pochodzą powyższe cytaty, ma u Cyborga nagrodę niespodziankęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Proszę bardzo:
- Iggy Pop - Passenger
- Radiohead - Creep
- System of a Down - Chop Suey
- Rolling Stones (a tak w ogóle, "anybody seen my baby"...) - Anybody Seen My Baby
- przy "I tried to hide" się poddaję...
- Spin Doctors - Two PrincesLast edited by Twilight_Alehouse; 2005-07-20, 23:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseProszę bardzo:
- przy "I tried to hide" się poddaję...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W tym wypadku mam przynajmniej dwie opcje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark...I tried to hide...
Alice In Chains - Dirt? (o ile skleroza wieczorna mnie nie dopadła...)
Mnie do głowy przyszło:
Alphaville - Missionary
Eric Clapton - Find myselfLast edited by adam16; 2005-07-21, 00:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No to Cyborg zabił nam klina. Ale ja zaraz pozerkam po necie. Może coś znajdę.Last edited by adam16; 2005-07-21, 00:18.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
[QUOTE=Twilight_Alehouse]Możliwe, ale wtedy "I've tried to hide" i sprawdza się moja hipoteza o pokręceniu
Masz rację, właśnie dokopałem się do płyty i sprawdziłem w książeczce...
Nocna skleroza działaLast edited by Ark; 2005-07-21, 00:22.
Comment
-
-
Już próbowałem googlować, ale nic rozsądnego nie znalazłem. Tak więc podczepiam się pod Arkowe "Dirt" jako najbardziej prawdopodobne.
Szkoda że Cyborg zniknął i dopiero jutro rozwieje nam mgłyLast edited by Twilight_Alehouse; 2005-07-21, 00:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to Cyborg zabił nam klina. Ale ja zaraz pozerkam po necie. Może coś znajdę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment