Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbysia
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.09
    • 907

Dziś od rana tyranie - do 8.00 - wieczorem
    A Arzy kusił wyjazdem na ognicho na Jurę - i Im się udało - super pogodę mieli. Pozazdrościć. Ja sobię teraz zrobię przyjemność jakimś niepasteryzowanym
    fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Dzień dzisiejszy, jak i wczorajszy minął na skuwaniu kafelek w łazience , przy lwóweckim Książęcym

Comment

• Syla_Audi
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2005.06
        • 116

Dzisiejszy dzień mogłabym zaliczyć do udanych,poza faktem ,że Audi wymyślił obiad w restauracji chińskiej.
        Jedliśmy tak różne rzeczy, że na samo wspomnienie o nich robi mi się niedobrze min. sajgonki ociekające tłuszczem bryyyyyyy, indyk z żółtym ryżem i masą czerwonej papryki...
        Jedyną potrawą, która uspokoiła moje podniebienie była zupa z owoców morza ...
        Polecam istna pyszotka
        Ubolewam jedynie nad faktem, że w owej restauracji nie podawano chińskiego piwka

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audi
          Dzisiejszy dzień mogłabym zaliczyć do udanych,poza faktem ,że Audi wymyślił obiad w restauracji chińskiej.
          Jedliśmy tak różne rzeczy, że na samo wspomnienie o nich robi mi się niedobrze min. sajgonki ociekające tłuszczem bryyyyyyy, indyk z żółtym ryżem i masą czerwonej papryki... (...)
          od wieków już w chińskich knajpach nie jadam nic poza makronem sojowym z warzywami od czasu kiedy to wyszły na wierzch afery z podawanymi gołebiami, dzikimi kaczkami czy kotami....

U mnie weekend jak zwykle aktywnie, zwiedziłem fortalicjum szlacheckie przebudowane w pałac w Żabikowie koło Radzynia Podlaskiego. Jak zwykle po drodze zaopatrzyłem się w to co jest lokalnie w sklepach czyli w Zwierzyniec oraz perełkę jasną i mocną.
          Nie omieszkam przytoczyć wypowiedzi Pani sklepowejz jednego ze sklepów: "Pierwszy raz spotykam się z tym, że ktoś się pyta o Zwierzyniec, a nie o Tatrę".....
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Jedliśmy tak różne rzeczy, że na samo wspomnienie o nich robi mi się niedobrze min. sajgonki ociekające tłuszczem bryyyyyyy, indyk z żółtym ryżem i masą czerwonej papryki...
            Jedyną potrawą, która uspokoiła moje podniebienie była zupa z owoców morza ...
            Polecam istna pyszotka
            Ubolewam jedynie nad faktem, że w owej restauracji nie podawano chińskiego piwka
            No, ja uwielbiam takie jedzonko. Choć preferuję kuchnię wietnamską nad chińską.
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Audi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 1682

No Panowie i jak tu dogodzić kobiecie facet sie stara, zaprosi na obiad do restauracji, co by przy garach nie siedziała, a ona jeszcze na forum opisze swoje niezadowolenie

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
                No Panowie i jak tu dogodzić kobiecie facet sie stara, zaprosi na obiad do restauracji, co by przy garach nie siedziała, a ona jeszcze na forum opisze swoje niezadowolenie
                Jak to mawiał znany polski satyryk: "taką konstrukcją jest kobieta"

Mam nadzieję, że nie naraziłem się bardzo płci pięknej
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Syla_Audi
                  Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                  • 2005.06
                  • 116

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                  No, ja uwielbiam takie jedzonko
                  Następnym razem zaproponuję Audiemu, żeby wziął Ciebie zamiast mnie
                  Ja jednak wolę postać przy garnkach niż jeść takie potrawy

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Ja chętnie pójdę i porobię zdjęcia Audi'emu i Adamowi w trakcie pałaszowanie

Mój dzień w podróży... Po przespanych niecałych 2 godzinach z przerwami, wysoce drażliwa w pociągu byłam Trafił mi się przedział z samymi kobietami W tym jedna pijana, która przewoziła swojej koleżance dziecko (też płci żeńskiej)... Do tego kłótnia międzypokoleniowa i pretensje do konduktora i przechodzących korytarzem
                    Udało mi się powstrzymać i przez cała podróż Cyborg milczał i z tej niewymiernej złości i nieszczęścia nawet łyka soku pomidorowego nie wypił
                    Teraz nadrabianie zaległości internetowych i dziwne programy w tv (dlaczego ja takie głupoty oglądam? )
                    Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• yendras
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.12
                      • 2052

Wczorajszy dzień zaliczam do udanych, bo wreszcie miałem trochę czasu żeby się pobyczyć, a wieczorem byłem na fajnym jazzowym koncercie. Jako support wystąpił młody, ale już utytułowany (ostatnio na festiwalu w Karlovych Varach) poznański kwartet Soundcheck. Chłopaki naprawdę dają radę. A potem Urbaniak - wciąż w formie - z nowymi, młodymi muzykami, którzy też udowodnili, że nie grają u niego przez przypadek. Szczególne brawa zebrał klawiszowiec, który grał na starym hammondzie i starym elektrycznym pianie Rhodes'a.
                      A dzisiaj idę na Jorgosa Skoliasa.

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

Dzisiaj/wczoraj dzień minął wyjątkowo piwnie - porządkowanie pw na Browarze, których zebrało sie ponad 900 , oglądaniu nowinek i galerii waflowych, pisaniu do zagramanicznych browarów, no i gwóźdź programu - ześrutowałam prawie 6 kg słodów w niecałe 3 kwadranse
                        Dzień można zaliczyć więc do jak najbardziej produktywnych.
                        Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Po poprzednich dniach, kiedym to nadrabiał czytelnicze zaległości i czytania mam już po dziurki w nosie, dziś czas ponadrabiać zaległości forumowe.
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23928

wczoraj mnie żołądkowe sprawy oderwały od przeczesania zaległości i ślęczę juz drugi dzień nad nowymi postami
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

A ja usiluje walczyc z moim kompem. Juz drugi dzien i nic. Z polskich czcionek zostalo mi tylko "Ó". Co ciekawe pisanie na gg czy w wordzie nie sprawia problemów, ale juz na necie jest inaczej. Az nerwowy zaczynam byc z tego powodu.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz

Comment

• biermann
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.09
                                • 2552

Nie dość, że zaspałem dziś do pracy ( pół godziny spoźnienia) to teraz przypaliłem obiad... boję się brać za rozlew piwa do butelek
                                "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                                Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                                Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                                Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                                Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

Przetwarzanie...
                                X