no cóż zakończyło się tzw. LIPĄ
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
jest jednak dobra wiadomość - posty zostały zamieszone odpowiednio: pierwszy: 2.22 a drugi: 3.33
aż ciężko pomyśleć co może się jeszcze zdarzyć o 6.66- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mnie wczorajsza służba przeleciała milutko.Na zewnątrz słoneczko,pracy niedużo,nałowiłem ponad 20 okoni ,które dziś wciągniemy na obiadek(część ,gdyż połowa trafiła w inne ręce)Do tego kotki w pracy też dostały swoją dolę.Mogłem też spozirać w spokoju na mecz naszych południowych sąsiadów.Całkiem sympatyczny dzionek
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No i znowu pracuję w oświacie... Po 6 czy 7 spotkaniach udało mi się dostać tę pracę, za ok. 100 zł ponad minimalną płacę, więc nie jest źle - od czegoś trzeba zacząć.
Do tego moje pisarskie wypociny zostały docenione i przeszłam do kolejnego etapu konkursu
I właśnie sobie zdałam sprawę, że od miesiąca nie miałam piwa w ustach (ani jakiegokolwiek innego alkoholu) - tak jakoś wyszło...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo i znowu pracuję w oświacie... Po 6 czy 7 spotkaniach udało mi się dostać tę pracę, za ok. 100 zł ponad minimalną płacę, więc nie jest źle - od czegoś trzeba zacząć.
Do tego moje pisarskie wypociny zostały docenione i przeszłam do kolejnego etapu konkursu
I właśnie sobie zdałam sprawę, że od miesiąca nie miałam piwa w ustach (ani jakiegokolwiek innego alkoholu) - tak jakoś wyszło...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo i znowu pracuję w oświacie...
A tak a pro po można wiedzieć z ciekawości co robisz w tej oświacie(oświecie)?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to jest czego gratulować co niniejszym czynięLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
głupia sprawa, trzeba jeszcze przed snem trochę popracować.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotAle czego? Pracy czy abstynencji?
Tak trudno się domyśleć o co chodzi?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotMam nadzieję,że nie wykładasz na uniwersytecie....................kafelek
A tak a pro po można wiedzieć z ciekawości co robisz w tej oświacie(oświecie)?
A tak a propos [] to staram się nauczyć ludzi mówić po polsku i w innych mniej egzotycznych językach.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Zauważyliście, że jest co raz ciemniej, godz. 15.22 - trochę smutnawy dzień.
Dzisiaj byłem na prawdziwym końcu świata - jadę - droga asfaltowa, żużlowa i wreszcie gruntowa, 50 metrów i rzeka Bug, granica i widać białoruskiego "wopistę".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika may(...) Dzisiaj byłem na prawdziwym końcu świata - jadę - droga asfaltowa, żużlowa i wreszcie gruntowa, 50 metrów i rzeka Bug, granica i widać białoruskiego "wopistę".Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dzień minął emocjonująco - odbyła się w końcu obrona mojej pracy magisterskiej z wynikiem jak najbardziej pozytywnym - więc od wczoraj jestem pan magister , nieskromnie dodam że z oceną bdb na dyplomie
Teraz już nikt mnie na żadną szkołę nie namówi - mam zamiar oddawać się zupełnie innym przyjemnością - przede wszystkim warzeniu i konsumowaniu piwa
PS. Chyba uczczę to m.in. uwarzeniem pszeniczniaka w ten weekend!Last edited by strzelczyk76; 2005-10-14, 10:24.NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
Comment