Mój dzień skończył się równie owocnie - zmieniliśmy opony na zimowe. A na deser - czekoladka. Niestety zaziębiłęm się i najzimniejsze, co spożywam to kanapki.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Już trzeci dzień z rzędu zakuwam do swojej ciemnej łepetyny wypociny naszych ustawodawców. 3/4 tych ustaw wydaje się być niepotrzebne w mojej dziedzinie - ciekawe co za palant ustalał zakres materiału. W piątek rano mam egzamin pisemny a czy będzie ustny to zależy od wyników.
Comment
-
-
Cały dzień w robocie - JUŻ MAM DOSYĆ!!! A tu jeszcze jutro trzeba pracowaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień minął "remontowo".Szafka na szkło zamówiona, żaluzje praktycznie też,okap zdjęty,zakupiony nowy i zamontowany(ale się sam motałem z montowaniem ,doszedłem do wniosku,że mam za mało rąk ).Szkoda ,że jutro trza iść do roboty,tak bym jeszcze podziałał w domciu ,ale na kołacze trza zarabiać. Nie straszne mi soboty ,niedziele i święta,a cholercia w tym roku Sylwester wypada mi w pracy- ja to sztuka ,ale Westa...Last edited by Pogoniarz; 2005-12-02, 20:32.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNie straszne mi soboty ,niedziele i święta,a cholercia w tym roku Sylwester wypada mi w pracy- ja to sztuka ,ale Westa...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja dziś od 14-tej pod okiem Arka warzę (teraz już sam) a co, to za kilka dni napiszę coby nie zapeszyć. Jedno piwo grejfrutowe (warka #4) mi na razie wystarczyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Koniec tego cholernego dnia coraz bliżej i całe szczęście.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Mycie okien, pranie, prasowanie, odkurzanie ale takie totalne, przysznic wszystkich kwiatów i tak od rana do wieczora - wysiadamBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Taa właśnie się dowiedziałem, że noc sylwestrową spędzam w pracy... o takim szczególe jak popołódniówka w pracy w pierwsze święto nie wspominam bo to i tak lepsze niz wizyta u teściowej"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTaa właśnie się dowiedziałem, że noc sylwestrową spędzam w pracy... o takim szczególe jak popołódniówka w pracy w pierwsze święto nie wspominam bo to i tak lepsze niz wizyta u teściowej
Dzionek minął w sumie dość specyficznie-szczegółów oszczędzę(nowe piwko trafione ,to istotne ,reszta niech zostanie milczeniem)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTaa właśnie się dowiedziałem, że noc sylwestrową spędzam w pracy... o takim szczególe jak popołódniówka w pracy w pierwsze święto nie wspominam bo to i tak lepsze niz wizyta u teściowejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment