Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

Wczoraj pół dnia ubierałem choinkę - trochę wcześnie ale na to pozwala mi rozkład czasu w tygodniu.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• perłyfan
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.02
      • 1244

Dzień pełen wrażeń. Rano pierwszy w życiu lot samolotem. Po śniadanku wizyta w Zum Uerige i degustacja pysznego alta. Teraz po kolacji relaks z bratem i naszymi żonami przy niefiltrowanym Zischke. Dusseldorf to dla piwosza ciekawa okolica. Udany dzień...
      JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY

Comment

• jerzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 4707

Dzień pełen bólu. Najgorzej było zaraz po Wigilii - myślałem, że mi czaszkę rozerwie.

A mój brat się zaręczył - i chyba będę musiał jechać na wesele na drugi kraniec Polski. Zupełnie mi się nie chce, ale to dopiero za pół roku. Może szczęśliwie nie dożyję.
        browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

W czwartek około 8 godzin myłem kufle, szklanki i butelki, wyeksponowane w kuchni. Jak zwykle przeklinałem przy tym swoją zbieracką pasję.
          W piątek większośc dnia spędziłem przy kuchennych zabiegach, wieczorem trzy godziny łyżew.
          Wczoraj rano pomyślałem sobie - szkoda, że nie umarłem w środę. A to dopiero początek intensywnego dnia. Dopiero dzisiaj jest czas na wyleżenie obolałych gnatów.

Comment

• Pogoniarz
            † 1971-2015 Piwosz w Raju
            • 2003.02
            • 7971

Makabra ,komp zawirusowany jak 150,cud ,że w ogóle chodzi .Do tego jak byliśmy na wycieczce na Gubałówce(szczecińskiej) skradli nam tablice rejestracyjne(tu nie działająca mi wiadoma mordka),potem długa wizyta na komisariacie(kolejna mordka).Zamiast jutro jechać do Niemiec,pojedziemy do urzędu i odstoimy pewnie co swoje(kolejna mordka)

Prawie jak Piwo
            SZCZECIN

Comment

• adam16
              • 2001.02
              • 9865

Nie dzień, a noc - a konkretniej nocka. I też mija, a ciężka awaria na karku, starań o przywrócenie normalnego stanu i tak nikt nie doceni...
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                ... ciężka awaria na karku, starań o przywrócenie normalnego stanu i tak nikt nie doceni...
                Bo należy to do twoich obowiązków. Ja zrobiłem w firmie poważne oszczędności finansowe, więc w "nagrodę" radni chcą mi zabrać 200 tys. z przyszłorocznego budżetu.

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                  Bo należy to do twoich obowiązków...
                  Ależ oczywiście. Ale szefostwo postępuje tak jakbym w robocie spał, a nie pracował.
                  Last edited by adam16; 2005-12-28, 18:47.
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Comment

• iommi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.07
                    • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                    Bo należy to do twoich obowiązków. Ja zrobiłem w firmie poważne oszczędności finansowe, więc w "nagrodę" radni chcą mi zabrać 200 tys. z przyszłorocznego budżetu.
                    Zdziwiony? To przecież takie polskie - gdybyś wykonał stratę (50 tys. zł powiedzmy), to pewno dostałbyś 50 tys. więcej w roku kolejnym.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Chris
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2004.05
                      • 812

Mój dzień minął pod znakiem odsypiania zarwanej nocki oraz spotkania z jakąś nienormalnie normalną osobą Snieg tak ładnie padał...az napawa mnie to chęcią wybrania sie na jakiś pusty parking aby poślizgać sie ciutke...
                      chickkiller :)

Comment

• biermann
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 2552

Kolejny dzień z choróbskiem na karku. I codziennie inne objawy... dziś już tylko boli gardło, szyja i głowa.... a jutro znowu o 5tej pobudka
                        Last edited by biermann; 2005-12-28, 21:39.
                        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Kijek
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2004.05
                          • 78

Ja to dzisiaj zamiast odpoczywać byłam w pracy.. Zreszta jutro i pojutrze tez, a jeszcze w tak zwanym 'między czasie' trzeba zrobić rysunki na grafike, a sesja się zbliża Żyć nie umierać

http://republika.pl/bartowels_basia

Comment

• mwa
                            • 2003.01
                            • 5071

A mi do końca tygodnia zapowiada się wspaniale, bo mam wolne.
                            Więc dziś i wyspany i wypoczęty mogłem sobie trochę pobalić jeżdząc po mieście (kurde, co to za wariat jedzie gdy wokół tak ślisko). Ale parking już dawno zaliczony, ulica też, więc fajnie się jeździ-tylko trza uważać na innych-co stoją zamiast jechać
                            Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

A u mnie znów od rana walka z kompem . Najpierw po uruchonieniu nie było komunikacji z monitorem. Do tego uszkodzony kabelek z zasilania dysku (gdzieś się jakimś sposobem niedotykany kabel złamał - złamas jeden). Zamiana kabelka i monitor działa. Zakładam ściankę obudowy - komp się wiesza. I znów monitor nie dostaje sygnału Teraz obudowa otwarta
                              A momentami monitor niby działa ale komp nie przyjmuje nic z klawiatury i mysz nie działa.
                              Teraz chwila kiedy ten złom pracuje ale coś czuję ze albo go wywalę za okno, albo wzywać będę musiał jakieś pogotowie komputerowe bo przy moich zdolnośćiach a raczej ich braku to mi tylko pozostaje...
                              Last edited by adam16; 2005-12-29, 16:44.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz

Comment

• Ahumba
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9056

Nie wiem, czy Cię to pocieszy ale wczoraj wymieniono mi modem ( na szczęście za darmo), gdyż przerwę od wigilii w łączności miałem właśnie z powodu modemowych humorów.
                                W tej chwili jestem w połowie odzyskiwania normalnego stanu, gdyż net mam tylko na kompie synów a mój is death póki co.
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X