Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Dziś dzień minął nijako. Restart kompa, ale jakoś się kula.
    Jutro będzie podobno przebojowo, zapowiadają wielkie opady śniegu, więc se nie odpuszcze
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• cyborg_marcel
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 3467

Wczoraj trochę ciężki dzień, nie dostałam maksymalnej ilości punktów z egzaminu, mimo że wszystko miałam dobrze Niektórzy się nie uczą mimo moich kazań
      Ale za to... wczoraj o godz. 15:34 Cyborg był piękna, młoda, zrelaksowana, a do tego pogoda ducha i równowaga cielesno-emocjonalna. Do tego moje piwko rośnie w siłę...
      Ps. A po powrocie do domu gorączka i dreszcze z tego nadmiaru zadowolenia - wszystko wróciło do normy...
      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

No i udało się. Przedłużyli umowę w pracy (niestety nie wszystkim się udało). Nawet dzisiejsza wizyta księdza nie zepsuje mi humoru. A jak już sobie pójdzie itd
        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
          A u mnie znów od rana walka z kompem . Najpierw po uruchonieniu nie było komunikacji z monitorem. Do tego uszkodzony kabelek z zasilania dysku (gdzieś się jakimś sposobem niedotykany kabel złamał - złamas jeden). Zamiana kabelka i monitor działa. Zakładam ściankę obudowy - komp się wiesza. I znów monitor nie dostaje sygnału Teraz obudowa otwarta
          A momentami monitor niby działa ale komp nie przyjmuje nic z klawiatury i mysz nie działa.
          Teraz chwila kiedy ten złom pracuje ale coś czuję ze albo go wywalę za okno, albo wzywać będę musiał jakieś pogotowie komputerowe bo przy moich zdolnośćiach a raczej ich braku to mi tylko pozostaje...
          Znów to samo - otwarcie obudowy i w miarę jakoś można popracować
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• mwa
            • 2003.01
            • 5071

Rozwiązanie problemu jest bardzo proste. Wywalić stary sprzęt, zakupić nowy i nie dojść, że nie ma problemu to jeszcze możesz podziwoać swoją nową płaską dziewietastkę

No ale skoro nie ma kasy na kiełbasy trza się pomęczyć i zcierpieć stary sprzęt.
            Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• mwa
              • 2003.01
              • 5071

A ja dziś wstałem, popatrzyłem sobie przez okno i .... No powiem szczerze, że prawie cały dzień sobie pojeździłem swoją skodą, aż miło Wieczorem zakupiłem sobie łańcuchy-to dopiero świetna zabawa-tylko dupą mi zamiata.
              Jutro po 4-tej też se jeszcze zabawię, a później trza się szykować na sylwka-szkoda, że rano w N. Rok do roboty-ale człowiek przynajmniej się wyśpi
              Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Chris
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2004.05
                • 812

Dzien całkiem udany...okazalo sie tylko ze w aucie ukl. wydechowy zamarzl ,a tak w ogole calkiem calkiem....ehhhh....<pijany>
                chickkiller :)

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

w sumie za szybko znowu minął

A adminowóz dzisiaj został dozbrojony w samograjka, więc już nie będzie trzeba gadać z adminem jadąc z nim
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                    • 2001.02
                    • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa
                    Rozwiązanie problemu jest bardzo proste. Wywalić stary sprzęt, zakupić nowy i nie dojść, że nie ma problemu to jeszcze możesz podziwoać swoją nową płaską dziewietastkę

No ale skoro nie ma kasy na kiełbasy trza się pomęczyć i zcierpieć stary sprzęt.
                    Taaaaa... dwuletni sprzęt z kartą grafiki dwumiesiączną, czy jakoś tak, jest już przestarzałym złomem. Mam prośbę - PROSZĘ MNIE NIE DENERWOWAĆ - to taka mała prośba.

PS
                    Wiadomość o kolejnej śmierci...

NIECH SIĘ TEN ROK WRESZCIE SKOŃCZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• mwa
                      • 2003.01
                      • 5071

Taaaaa... dwuletni sprzęt z kartą grafiki dwumiesiączną, czy jakoś tak, jest już przestarzałym złomem. Mam prośbę - PROSZĘ MNIE NIE DENERWOWAĆ
                      Jeśli chodzi o dwuletni sprzęt to rzeczywiście jest stary. Ale z niego można dużo pociągnąć tylko cierpliwości.
                      Dziś od 4-tej na nogach, gdzie podowoziłem ludzi do roboty , poodsieżałem trochę chodników. Szkoda tylko, że jeden kieta się zerwała-do d.. s takim sprzętem. Ale wrażenia super.
                      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Chris
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2004.05
                        • 812

Jeden z gorszych dni...zero planów sylwestrowych....ehhh
                        chickkiller :)

Comment

• Twilight_Alehouse
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.06
                          • 6310

U mnie obudowa często jest otwarta, bo nie chce mi się ciągle odkręcać, a lubię grzebać. Za to kiedyś wręcz musiała być otwarta, bo przez 3 miesiące nie chciało mi się kupić lepszego wentylatora na procesor i prosto w komputerowe bebechy wiał zwykły wiatrak

A żeby w temacie zostać - wyprawa komunikacją miejską do centrum wymagająca przedzierania się prez ogromne zaspy, odśnieżanie podjazdu przed domem i niewiele więcej. A niedługo

Comment

• zAjkA
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.12
                            • 1089

U mnie dzień minął głównie na odśnieżaniu podwórka. Ale już niebawem Nowy Rok
                            Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• mark33
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.04
                              • 3283

U mnie rewelka własnie wróciliśmy z nart z synem było extra, warunki do jazdy rewelacyjne, teraz uzupełnianie kalorii później małe bum, bmu i witaj Nowy Roku.

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                                U mnie obudowa często jest otwarta, bo nie chce mi się ciągle odkręcać, a lubię grzebać. Za to kiedyś wręcz musiała być otwarta, bo przez 3 miesiące nie chciało mi się kupić lepszego wentylatora na procesor i prosto w komputerowe bebechy wiał zwykły wiatrak
                                Chciałbym żeby i u mnie to była sprawa wentylatora, ale wiem że nie jest
                                PS
                                Jakby jakiś forumowy spec komputerowy był w okolicy to chętnie poczęstuję go piwem.
                                Last edited by adam16; 2005-12-31, 18:43.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X