Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Przyjechałem do Ukochanej i mam nadzieję,że nic się nie stanie w międzyczasie(praca u mnie zakończna).Jestem teraz pod tlf ,w razie W... Ktoś zadzwoni(oby nie)Jak teraz jest wspaniale
    Last edited by Pogoniarz; 2005-12-31, 20:17.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Dziś z Westą pojechaliśmy nad morze do Dziwnowa - rewelacyjny wypad.Pospacerowaliśmy troszkę ,morze 1-2 w skali Beauforta(totalna flauta).Było naprawdę sporo spacerujących ludzi po wczorajszych szaleństwach.Odwiedziliśmy też rodzinkę w Wolinie Pomorskim.Bardzo sympatyczny i udany dzionek

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• adam16
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.02
        • 9865

...a u mnie komp raz działa, a raz nie - i niech się znajdzie mądry co stwierdzi dlaczego tak jest...

...a teraz sąsiedzi chcą spowodowac u mnie skręt kiszek - czuję pieczoną białą kiełbasę
        Last edited by adam16; 2006-01-01, 20:09.
        Browar Hajduki.
        adam16@browar.biz
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Prosto z imprezy poszedłem na 6 do pracy. Oj ciężko było. Do tego dochodzą jeszcze wspomnienia po najgorszym w moim życiu Sylwestrze.
          Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• mwa
            • 2003.01
            • 5071

A ja podobnie-poodwoziłem znajomych do domu, po drodze trzy kursy z pieszymi (taxi zajęte ) i do roboty (piwko i spano-5 godzinek)-praca nie hańbi
            No i może w tym N. Roku uda mi się ponowie prowadzić dziennik piwny.

< <<< Szczęśliwego Nowego 2006 Roku >>> >
            Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• Maremali
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.05
              • 1955

Po spędzonej nocy sylwestrowej u sąsiadów nasz weekendowy naturalny budzik (czytaj siedmioletni syn) zaspał i mogliśmy pogarować w wyrze do 13 po obiedzie wyskok na łyżwy a wieczorkiem piwko przy resztkach jedzonka z imprezy
              http://maremali.web-album.org/

Comment

• cyborg_marcel
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 3467

Wczoraj uczyłam się (wersja optymistyczna: przypominałam sobie) funkcji matematycznych i logicznych - ciężki kawałek chleba... Następne godziny upłynęły na korespondencji egzystencjalnej i rozmowach nie mniej egzystencjalnych... Do tego znowu poszłam poleżeć na słonecznej łące, a wieczorem napawałam się pięknem ośnieżonego miasta, aby na koniec dnia ktoś nazwał mnie "Śnieżynką" Ogólnie całkiem miło doba mi upłynęła
                Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Chris
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2004.05
                  • 812

Dzień spędzony w biegu...jazda w pracy....dostałem lekki opr za wysyłke kartonów...ale sie narobiło
                  chickkiller :)

Comment

• Chris
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2004.05
                    • 812

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                    a wieczorem napawałam się pięknem ośnieżonego miasta, aby na koniec dnia ktoś nazwał mnie "Śnieżynką" Ogólnie całkiem miło doba mi upłynęła
                    No prosze... widze ,że ten nowy rok jakoś pozytywnie zaczyna oddziaływać na Ciebie ....no i jeszcze ta "Śnieżynka" To bedzie chyba Twój drugi pseudonim
                    chickkiller :)

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
                      No prosze... widze ,że ten nowy rok jakoś pozytywnie zaczyna oddziaływać na Ciebie ....no i jeszcze ta "Śnieżynka" To bedzie chyba Twój drugi pseudonim
                      Cyborg_Śnieżynka - tego jeszcze nie grali...
                      Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• JAckson
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

Wczoraj przybył do mnie ksiądz z kolędą i zauważył stojące puste butelki na szafce zabezpieczone folią aluminiową. W tym momencie przypomniał sobie, że rok temu już je widział i że chodzi o piwo domowe. Po tym ja sobie przypomniałem, ze obiecałem mu jedną butelkę na spróbowanie. Jako, że nie chciał jej zabrać ze sobą zobowiązałem się zanieść butelkę swojego piwa na plebanię . Może będzie recenzja na kazaniu

Poza tym ksiądz opowiadał, że był niedawno w Bawarii i pił tam tylko piwa niepasteryzowane, bo tylko takie lali z beczek.
                        Last edited by JAckson; 2006-01-04, 09:20.
                        MM961
                        4:-)

Comment

• kiszot
                          🍼🍼
                          • 2001.08
                          • 8108

Dzisiaj od rana ganiałem jak kot z pęcherzem.Okazało się że od dwóch dni mam bumelki.Otóż wysłano mnie na urlop nie załatwiając karty urlopowej.No i dzisiaj od rana latałem i załatwiałem podpisy od "szeryfów" na karcie urlopowej.Bo inaczej byłoby ciężko.
                          Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                          1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                          Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                          So von Natur, Natur in alter Weise,
                          Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                          Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• iron
                            • 2002.08
                            • 6717

Wczoraj chcieliśmy pojechać do sklepu, odpalam Mazdulę, a Ona trochę zacharczała i koniec. Światła i wycieraczki działały.
                            Po konsultacjach telefonicznych padły dwie diagnozy - albo akumulator, albo rozrusznik.

Postanowiłem przyjąć wersję optymistyczną, pożyczyłem prostownik od sąsiadów, wyjąłem akumulator (nie bez trudu - trzy lata się nim nie zajmowałem), do domu i do prądu na noc. No jeszcze musiałem zasuwać na stację benzynową po wodę demineralizowaną.

Dziś rano odłączyłem akumulator, zamontowałem w samochodzie przekręciłem kluczyk i .... warto jednak być optymistą
                            Last edited by iron; 2006-01-04, 11:46.
                            bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                            Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                            Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• piwko79
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2005.09
                              • 24

Dzisiejszy dzień był dla mnie taki leniwy i senny że dziwię siś że tak szbko zleciał(całe szczęście).Może jutro będzie lepiej?

Comment

• garfunkel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.04
                                • 1068

Może jutro będzie lepiej?[/QUOTE]

Też mam taką nadzieję...

Comment

Przetwarzanie...
                                X