Przyjechałem do Ukochanej i mam nadzieję,że nic się nie stanie w międzyczasie(praca u mnie zakończna).Jestem teraz pod tlf ,w razie W... Ktoś zadzwoni(oby nie)Jak teraz jest wspaniale
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Dziś z Westą pojechaliśmy nad morze do Dziwnowa - rewelacyjny wypad.Pospacerowaliśmy troszkę ,morze 1-2 w skali Beauforta(totalna flauta).Było naprawdę sporo spacerujących ludzi po wczorajszych szaleństwach.Odwiedziliśmy też rodzinkę w Wolinie Pomorskim.Bardzo sympatyczny i udany dzionek
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
...a u mnie komp raz działa, a raz nie - i niech się znajdzie mądry co stwierdzi dlaczego tak jest...
...a teraz sąsiedzi chcą spowodowac u mnie skręt kiszek - czuję pieczoną białą kiełbasęLast edited by adam16; 2006-01-01, 20:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja podobnie-poodwoziłem znajomych do domu, po drodze trzy kursy z pieszymi (taxi zajęte ) i do roboty (piwko i spano-5 godzinek)-praca nie hańbi
No i może w tym N. Roku uda mi się ponowie prowadzić dziennik piwny.
< <<< Szczęśliwego Nowego 2006 Roku >>> >Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Po spędzonej nocy sylwestrowej u sąsiadów nasz weekendowy naturalny budzik (czytaj siedmioletni syn) zaspał i mogliśmy pogarować w wyrze do 13 po obiedzie wyskok na łyżwy a wieczorkiem piwko przy resztkach jedzonka z imprezy
Comment
-
-
Wczoraj uczyłam się (wersja optymistyczna: przypominałam sobie) funkcji matematycznych i logicznych - ciężki kawałek chleba... Następne godziny upłynęły na korespondencji egzystencjalnej i rozmowach nie mniej egzystencjalnych... Do tego znowu poszłam poleżeć na słonecznej łące, a wieczorem napawałam się pięknem ośnieżonego miasta, aby na koniec dnia ktoś nazwał mnie "Śnieżynką" Ogólnie całkiem miło doba mi upłynęłaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcela wieczorem napawałam się pięknem ośnieżonego miasta, aby na koniec dnia ktoś nazwał mnie "Śnieżynką" Ogólnie całkiem miło doba mi upłynęłachickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisNo prosze... widze ,że ten nowy rok jakoś pozytywnie zaczyna oddziaływać na Ciebie ....no i jeszcze ta "Śnieżynka" To bedzie chyba Twój drugi pseudonimCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Wczoraj przybył do mnie ksiądz z kolędą i zauważył stojące puste butelki na szafce zabezpieczone folią aluminiową. W tym momencie przypomniał sobie, że rok temu już je widział i że chodzi o piwo domowe. Po tym ja sobie przypomniałem, ze obiecałem mu jedną butelkę na spróbowanie. Jako, że nie chciał jej zabrać ze sobą zobowiązałem się zanieść butelkę swojego piwa na plebanię . Może będzie recenzja na kazaniu
Poza tym ksiądz opowiadał, że był niedawno w Bawarii i pił tam tylko piwa niepasteryzowane, bo tylko takie lali z beczek.Last edited by JAckson; 2006-01-04, 09:20.MM961
4:-)
Comment
-
-
Dzisiaj od rana ganiałem jak kot z pęcherzem.Okazało się że od dwóch dni mam bumelki.Otóż wysłano mnie na urlop nie załatwiając karty urlopowej.No i dzisiaj od rana latałem i załatwiałem podpisy od "szeryfów" na karcie urlopowej.Bo inaczej byłoby ciężko.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wczoraj chcieliśmy pojechać do sklepu, odpalam Mazdulę, a Ona trochę zacharczała i koniec. Światła i wycieraczki działały.
Po konsultacjach telefonicznych padły dwie diagnozy - albo akumulator, albo rozrusznik.
Postanowiłem przyjąć wersję optymistyczną, pożyczyłem prostownik od sąsiadów, wyjąłem akumulator (nie bez trudu - trzy lata się nim nie zajmowałem), do domu i do prądu na noc. No jeszcze musiałem zasuwać na stację benzynową po wodę demineralizowaną.
Dziś rano odłączyłem akumulator, zamontowałem w samochodzie przekręciłem kluczyk i .... warto jednak być optymistąLast edited by iron; 2006-01-04, 11:46.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment