Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuW taką pogodę ??? Nie, zrobiłem tylko jedną pętlę dla amatorów, a potem wystałem się i wymarzłem na Rynku i pojechałem do domu. I tak mimo specjalistycznego odzienia byłem mokry na wylot.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Przed godzina 17 udalo mi sie zakonczyc zimowa sesje. Ciagnelo sie to od pierwszego dnia lutego. Na szczescie juz po bolu i teraz czas na wiekszePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Zaplanowałem trasę Świdnica - Bielawa - Przełęcz Woliborska - Wolibórz - NOwa Wieś Kłodzka - Czerwieńczyce - Wojbórz - Opolnica - Bardo - Przyłęk - Srebrna Góra - Bielawa - Świdnica. Razem wyszło 122 km, zajęło mi to razem ze zwiedzaniami i sesjami fotograficznymi 7,5 h. Najbardziej zabolał podjazd na Przełęcz Woliborską, nie mogłem złapać dobrego rytmu; potem już jakoś poszło, chociaż między Woliborzem a Bardem górek niedużych, ale stromych jest sporo. Powrót to już bajka, prawie płasko, leciutki wietrzyk w plecy i tylko jeden kapeć po drodze (drogi miejscami tragiczne !!!).
Sfotografowałem byłe browary w Bardzie i Przyłęku, byłe i obecne stacje kolejowe w Bielawie i Bardzie, wypatrzyłem kilka innych browarów i stacji do sfotografowania (następnym razem), oraz nabyłem wiedzę na temat, że importer piwa Opat okazał się niewypłacalny i Czesi zwinęli interes (zeznania właściciela w barze "Tramp" w Nowej Wsi, dokąd zawinąłem specjalnie na Opata).
Comment
-
-
Piękna pogoda dziś była, a ja cały dzień spędzić musiałem w domu pod telefonem - dyżur
Cały długi weekend mam taki - jak nie w pracy to na dyżurze
No i właściwie jeszcze powinienem się cieszyć, że mam jeszcze pracę.Last edited by adam16; 2006-05-03, 19:14.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Piękna pogoda dziś była, a ja cały dzień spędzić musiałem w domu pod telefonem - dyżur
Cały długi weekend mam taki - jak nie w pracy to na dyżurze
No i właściwie jeszcze powinienem się cieszyć, że mam jeszcze pracę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie rozumiem, to nie możesz dyżurować pod telefonem komórkowym??Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Moje szefostwo sobie wymyśliło, że komórka nie jest telefonem służbowym, a tylko pod służbowym można by mnie ewentualnie ścigać. Telefon stacjonarny właściwie też służbowym nie jest, ale jako że mam zniżkę na niego, to pod nim właśnie powiniem być dostępny.
Co ciekawe, to nie jest wykładnia firmy bo w innych działach ta zasada nie koniecznie obowiązuje.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Po prostu złośliwie robią Cię w wała, jak na mój gust
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPo prostu złośliwie robią Cię w wała, jak na mój gustBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Jaka firma , takie zasady. Pracujesz w firmie zupełnie zdegenerowanej, oszukującej nie tylko swoich pracowników, ale klientów. Dzień w którym zrezygnowałem z usług tej firmy, płacąc czesto rachunki rzędu 400-500 zł za miesiąc uważam ze bardzo dobry i miło go wspominam. Książkę małą mógłbym napisać o pertubacjach z tą firmą. Mój ojciec niedawno chciał podać Twoją firmę do sądu, za oszukiwanie na rachunkach, tak się złożyło, że akurat niedawno podwójne naliczenie rachunków zwrócili mu po pół roku interweniowania. Więc to olał, ale jak się skończy umowa na podłączenie do internetu, to będzie to koniec jakichkolwiek związków także moich rodziców z tą firmą.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To mamy podobne gusta. Ale tego nie przeskoczę - jestem na to "za mały".
Idż z tym do TVNu do sie do Uwagi nadaje, jak można więzić pracownika w jego własnym domu ( jak masz wyrok to nie możesz z miasta wyjeżdżać ) , jak ty człowieku zakupy robisz ? Nie daj sie tak pomiatać jest prawo pracy i inne ustawy broniące pracownika.
W twoim wypadku mobing sięgnął absurdu, walcz o swoje przecież tak nie można.
Comment
-
Comment