Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
.
-
-
I to są argumenty za poruszaniem się środkami komunikacju miejskiej
A jak minął dzień... opis sobie daruję.Last edited by adam16; 2006-05-10, 19:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16A jak minął dzień... opis sobie daruję.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie mam nić więcej do powiedzenia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Czy my przypadkiem nie jesteśmy jedną i tą samą osobą?
I Adam16 też jest kobietąMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNasuwa mi się tylko jedno:
I Adam16 też jest kobietąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16ech - tylko czemu ja się na twarzy golić muszęMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireHmmm....Bo masz szczęście: TYLKO na twarzy Zapewniam Cię, że są nudniejsze płaszczyzny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiA może kotemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Zodiakalnie tak właśnie jestMłode koty mają adhd, niestety.
Comment
-
-
Dzisiaj był dzień pogoni za pracą...efektem czego mam kilka propozycji i sporo zszarganych nerwów...przedstawiciel handlowy-niezła kasa ,ale ubiór galowy i trzeba ciągle z ludźmi pracować...magazynier-mniejsza kasa,tyle samo godzin co wcześniej,dźwiganie...kierowca-kasy tyle co wcześniej,od 6 do 10 godzin ,praca przy odpadach...kierowca-rozwózka mięsa wcześnie rano,kasa nie najgorsza. W piątek mam szkolenie w pierwszym fachu...ciemno wszędzie głucho wszędzie...co to będzie co to będziechickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris...ciemno wszędzie głucho wszędzie...co to będzie co to będzieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Kasa będzie, kasa będzie. Tylko się nie daj nowym trendom i nie zaczynaj pracy dla ideichickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPijesz do siebie, czy do Cyborga?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment