Wczoraj dupnie. Posypał mi sie komputer. Dzisiaj też będzie dupnie: będę z nim walczyła. Normalnie czuję się niekomfortowo, bo nie lubię walczyć z wrogiem, którego nie znam.
Ech....
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Dziś gazownia w godzinach porannych wykonywała tzw. prace planowe , niestety ogłoszenie nie przewidywało zakręcenia gazu na naszym osiedlu.
A tu obiad w grach stoi, na czternastą do roboty i kicha.
Wtem olśnienie mnie dopadło, zapakowałem wszystko do piekarnika i po 2 godzinach siedzę sobie syty i zadowolony
Dziś gazownia w godzinach porannych wykonywała tzw. prace planowe , niestety ogłoszenie nie przewidywało zakręcenia gazu na naszym osiedlu.
A tu obiad w grach stoi, na czternastą do roboty i kicha.
Wtem olśnienie mnie dopadło, zapakowałem wszystko do piekarnika i po 2 godzinach siedzę sobie syty i zadowolony
A piekarnik też na gaz?
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Zawsze możesz z nim brudzia wypić to się poznacie
Nie dość, że abstynent, to jeszcze złośliwy
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
To wywal go z domu na zbity pysk
Też już o tym myślałam..Chyba muszę znaleźć "lepszy model"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Tacy są najgorsi
Nieee.,Najgorsi to z mała pamięcią I dużą przepuszczalnością wirusów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Jakby nie był abstynentem to pewnie by poszedł na piwo a tak to lipa.
Ej...bez przesady....nie dość, że mieszkamy w jednym pokoju, to jeszcze mamy razem na piwo chodzić? Nie za dużo tego szczęścia?
No w sumie nie. Ale ja nie na ilość a jakość szczęścia stawiam
No niby stopniowania nie powinno być, ale jak sie ma niepijącą zołzę w domu (komputerka), to wierzaj mi: można być albo mniej albo bardziej szczęśliwym. Ciągła szczęśliwość nie wchodzi w grę Takie makiaweliczne mniejsze zło (czyli większe szczęście) się wybiera.
Comment