Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Chris - SUPER!
U mnie też jakby widać światełko w tunelu. Dziś trzy męczące rozmowy o pracę w tym, co ciekawe najlepiej rokująca ta najkrótsza 5 minutowa (konkretna), a najgorzej taka prawie godzinna (z nawiedzonym marketingowcem).
Co ciekawe po rozmowie sprzed kilku dni nie spodziewałem się wiele, a dostałem propozycję. Teraz poczekam na efekty tych dziś przeprowadzonych i w przyszłym tygodniu chyba trzeba będzie podejmowac już życiwe decyzje. Ale na zbytnie cieszenie się jeszcze za wcześnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisU mnie względnie dobrze...matura z angielskiego (ustna) na 5.
Gratulacje !!!
Ja dziś zwiedzałam browar w Namysłowie i tradycyjnie wycieczka zakończyła się bólem głowy ( szkoda, że ból nadal trwa )....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyBól głowy po wycieczce po browarze to chyba powinien pojawić się dopiero następnego dnia?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne...delektowałam się plum-ami dwoma ale nie przeszło....to niesprawiedliwe....W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
4 godziny walki z kompem! Poległ. Kosztem formtowania mojego dysku z filmami, teatrami...Normalnie windą do nieba!
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire4 godziny walki z kompem! Poległ. Kosztem formtowania mojego dysku z filmami, teatrami...Normalnie windą do nieba!
Last edited by Wujcio_Shaggy; 2006-05-19, 08:12.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
mam podzielony dysk. I to właśnie jedna z partycji (odpowiedzialna za przechowywanie właśnie filmów etc.) zaczęła pracować w trybie "offline". Ta, która niestety została sformatowana.
Pewnie dzięki partycji nie strsciłam wszystkiegoMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
U mnie też jakby widać światełko w tunelu...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment