Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Tęsknię do pracy w której, po pierwsze widzę sens, po drugie zaś wiem co i po co robię. Nikomu nie życzę tak beznadziejnej zmiany jaka mnie spotkała.
Dzień pełen stresu za mną. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.Last edited by adam16; 2006-07-03, 22:08.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Koszmarnie mi sie dzień zakończył...wieściami od przyjaciółki, że zdiagnozowano u Niej nowotwór złośliwy. Wiem, że może to nie miejsce, aby o tym pisać, ale wróciłam niedawno od Niej i jakoś sobie nie radzę...miotam się po mieszkaniu, po głowie miotają się myśli...ech, zmykam stąd...
Comment
-
-
Bardzo fajnie minęło kilka dni Pobyt u rodzinki w Wolinie Pomorskim,wypady nad morze do Międzywodzia(19 km),dużo piwka,kąpiele słoneczne,jak i morskie(bardzo ciepła woda,oprócz dzisiejszego dnia-szroniło strasznie).Wypoczeliśmy,luzik totalny,ja jutro na dobę i wracamy z powrotem do piątku wieczorem .Mamy w planach kąpiel w dwóch jeziorkach,morzu i totalne wyluzowanie się
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Przy Miodowym opijam sobie zakup autka.I wcale nie chce mi się rozlac piwka które stoi na cichej.Ech lenistwo urlopowe.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotPrzy Miodowym opijam sobie zakup autka.I wcale nie chce mi się rozlac piwka które stoi na cichej.Ech lenistwo urlopowe.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A tak wogóle to jeszcze trochę, i albo psychicznie eksploduję i wywiozą mnie do wariatkowa... albo sam już nie wiem co....
Nawet na piwo ostatnio mam, mniej niż średnią ochotę...Last edited by adam16; 2006-07-11, 20:42.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
A...
I jeszcze dostaję jakieś dziwne smsy, nie wiadomo od kogo z internetu wysyłane...
DZIWNE DNI!!!Last edited by adam16; 2006-07-11, 21:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No, niektórym to chyba aż za dobrze
Bytom-Rabka - 4.5 h jazdy
Rabka-Kraków-Bytom - 5.5 h jazdy.6 albo 7 razy zagotowała mi się woda w chłodnicy.Na dworze upał a klima cos słabo kręci a na dodatek wyciagłem se Next'a z lodówki a tam 10%.Po takim dniu zamiast piwa pije jabola.
za to pierwszy raz z chęcią kupiłem Lecha i z przyjemnością go wypiłem.Zimny Lech bezalkoholowy za kierownicą w taki dzień,normalnie pychota.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja pojechałam dziś na rowerze do centrum (zaledwie 8 km) i gdyby nie ożywcza wizyta w Instytucie na plotach z panią Elą i, oczywiście, Bartku, to bym chyba umarła po drodze (nie wiem na co, ale jakaś zapaść, zawał, albo utrata przytomności tuż pod kołami jakiegoś auta)
Comment
-
-
To dobrze, że nie spotkałaś wracając z Instytutu pana w niebieskim mundurze z alkomatem, bo sądzę, że nie tyle punktów by Ci przybyło, co za rok miałabyś okazję po raz kolejny zdawać na prawkobigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment