Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszota z drugiej jestem nieźle wk... bo pojechałem do E.Leclerca i pocałowałem klamkę. (...) Jak dotąd to jedyny chyba hipermarket który jest czynny w niedzielę do 19.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Po raz kolejny uświadomiono mnie dziś brutalnie, że mimo iż mam zapisane żem jestem doradca, to tak na prawdę, mam być naciągacz...
Mam ochotę poprzeklinać siarczyście ale nie wypada... qr...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTwybacz nocny telefon z pouczeniem - administracja się z-bock-owałaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Administracja się z-bock-owała, a ja się z-tatrałem. Wybaczam jeśli i mnie wybaczone zostanie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykBaby górą. Westa Twoje
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzOj już niedługo będę otoczony samymi "stworzeniami" płci piękniejszej Dwie Kobity i dwie koteczki. Kto normalnie zrozumi zwykłego chłopa RATUNKUMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzOj już niedługo będę otoczony samymi "stworzeniami" płci piękniejszej Dwie Kobity i dwie koteczki. Kto normalnie zrozumi zwykłego chłopa RATUNKU
My byliśmy wczoraj na badaniu, ale doktor nie chciał mnie prześwietlać i musimy czeka 4 tygodnie, żeby zobaczyć Brzuszka. W związku z tym nie wiemy jaką ma "końcówkę" i na razie zostaje Brzuszkiem...Last edited by Gwiazda; 2007-01-12, 12:59."Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
To piszę ja Westa . W ok 21 tyg jest bardzo ważne badanie m. in serduszka poprzez USG. Przy okazji dowiedzieliśmy się o płci dziecka.Juz dobrze to można podglądnąć, jak dzidziuś się odpowiednio zaprezentuje. Który to tydzień u Was jeśli to nie tajemnica ?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
U nas trwa 18 tydzień. Słuchaliśmy wczoraj serducha. MIesiąc temu badanie usg uspokoiło nas że wszystko jest ok - znaczy przegrody nosowe, fałdki karkowe itd. W lutym mamy mieć badanie połowinkowe i mam nadzieję, że też nas uspokoi. Może też wtedy wreszcie będziemy wiedzieć, czy to jest Krzyś, czy Gabrysia. Na razie maleństwo zaczyna nabierać sił i daje o sobie znać, póki co jeszcze delikatnie Strasznie to fajne uczucie"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
Zastanawiałam się, w którym wątku umieścić to, czego doświadczam..Czy w "Muzyka przy piwie"? czy może utworzyć nowy np: "Jak Ci mija noc?"....Muszę to napisac, bo zaraz mnie rozniesie..Otóż od jakiegoś czasu mam nowych sąsiadów nad sobą...I albo słuchają Dody, albo Rubika..a TERAZ maja chyba imprezę, bo słyszę tupanie i disco polo...
Byle do poniedziałku. Wtedy równie głośno, ale spokojniej zacznę się oddawać śledzeniu słuchowisk pt: "Klan" czy "M jak mdłości". Przynajmniej nie tupią wtedy...
Śpiewają teraz....
I żeby nie było, że się czepiam: oni w sumie są bardzo głośni..Jak nie TV od 6 do 24 to imprezy w weekendy. A tak cichutko było...Last edited by kot_z_cheshire; 2007-01-13, 00:10.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Trzeci dzień non-stop kręci mi się w głowie. Prawdopodobnie z powodu pogody... przynajmniej taką mam nadzieję, bo pogoda wkrótce się poprawi. Staram się pić tyle, aby uzasadnić te zawroty / zacząć mieć "normalne" zawroty od alkoholu, ale mimo że piję po 3 litry piwa dziennie (głównie mocne, portery), to i tak jestem mniej pijany niż skołowany.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment