Zamiast uczenia się, innych oraz prawienia kazań dziwnym przedsiębiorcom - dzień w łóżku. Za to wieczór i początek nocy nad kodeksami i imprezami sportowymi - chyba jutro lub za parę dni nie będę lubić tenisa...
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelZa to wieczór i początek nocy nad kodeksami i imprezami sportowymi - chyba jutro lub za parę dni nie będę lubić tenisa...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzeczytałem... penisa
Ja swoje katusze tłumaczeniowe rozgrywam raczej jako singiel
Ps. Nie trzeba po nocy tyle przed kompem siedzieć, to i wzrok się nie pogorszyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzeczytałem... penisaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darkoPrzeczytałem... debil. Poważnie
No dobra, zobaczymy, co wyczytacie z mego dnia dzisiejszego...
Otóż:
- tenis,
- interesy z blokersami,
- kościół,
- kaplica,
- interesy z artystami,
- spacer przez wiatr,
- wariat kopiący ludzi i auta,
- chory i głodny kot,
- interesy z Forumowiczami.
Ufff... Idę zjeść śniadanio-obiado-kolację.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPrzeczytałem... penisa
(miało być o chlebie ale się opamiętałem)
Comment
-
-
-
Gęba w opatrunku (wewnątrz), jeść nie można, pić nie można, a jutro po pracy znów będzie to samo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaDzień pracowity i zaganiany...
Ale w końcu wiemy, że pojawi się Krzyś - pewnie kolejny piwolub.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZdrowie Krzysia więc
Comment
-
Comment