Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

W ślad za aerometrem, do nieba trafił odkurzacz i wąż od prysznica. Fajna seria, nie ma co Z niecierpliwością czekam, co jutro popsuję.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Popsuj to dziś, będziesz miał jutro spokojniejszy dzień
      Last edited by żąleną; 2007-04-06, 20:58.

Comment

• kiszot
        🍼🍼
        • 2001.08
        • 8108

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
        W ślad za aerometrem, do nieba trafił odkurzacz i wąż od prysznica. Fajna seria, nie ma co Z niecierpliwością czekam, co jutro popsuję.
        Ty jakiś psuja jesteś czy co?
        Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
        1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
        Mein Schlesierland, mein Heimatland,
        So von Natur, Natur in alter Weise,
        Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
        Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
          Ty jakiś psuja jesteś czy co?
          No na to wyglada że tak bo chyba ciemną pszenicę też popsułem
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• kot_z_cheshire
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.11
            • 2201

Nie wiem, gdzie sie wpisać..Ale gdzieś muszę. Po tak długim czasie snucia się po forumie, wpadłam. Nie, nie rozpoczęłam warzenia. Ale chyba mam malutki zaczątek kolekcji kielichów do piwa. Kolekcjonerzy, bez paniki Dział kolekcjonerski będę nadal podczytywać a nie udzielać się w nim rozmywając, rozmydlając i sprowadzając na manowce wątki

Młode koty mają adhd, niestety.
            Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
            Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
            Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• kot_z_cheshire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.11
              • 2201

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
              No na to wyglada że tak bo chyba ciemną pszenicę też popsułem
              Co się martwisz. Najwyżej będziesz miał środek zwany: "Szczur do rur"
              Młode koty mają adhd, niestety.
              Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
              Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
              Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• grzech
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.04
                • 4592

A ja wczoraj odniosłem sukces. Za pomocą sreberka od czekoladki naprawiłem przepuszczającą głowicę do baterii. A była to jakaś nietypowa cholera, której nigdzie dostać nie mogłem.
                Ogólnie dzień spędziłem przyjemnie na: piciu piwa, porządkowaniu zbiorów, malowaniu poręczy, pracach w ogrodzie i gdyby Bayern wygrał, dzień byłby całkowicie udany.

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
                  Nie wiem, gdzie sie wpisać..Ale gdzieś muszę. Po tak długim czasie snucia się po forumie, wpadłam. Nie, nie rozpoczęłam warzenia. Ale chyba mam malutki zaczątek kolekcji kielichów do piwa. Kolekcjonerzy, bez paniki Dział kolekcjonerski będę nadal podczytywać a nie udzielać się w nim rozmywając, rozmydlając i sprowadzając na manowce wątki

Jak to mówią? Dobre, złego początki?
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Comment

• Pogoniarz
                    † 1971-2015 Piwosz w Raju
                    • 2003.02
                    • 7971

Moj się niby kończy tzn.byłem w pracy od 6-14 i potem od 22 do ...oficjalnie do 6.00,ale faktycznie do skończenia statku czyli do 2:00.Dziś na nockę,ale już za dodatkową kasiorkę,a potem dopiero w paniedielnik na 14.Do tego dziś spotkanko z pewnym forumowiczem z pewnego Grodu dość konkretnie oddalonego od tego zamieszkałego przez Paprikanos
                    .Teraz śmigam do wyrka do Westy i naszej bardzo ruchliwej w brzusiu Ani Paulinki

Prawie jak Piwo
                    SZCZECIN

Comment

• becik
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🍼🍼
                      • 2002.07
                      • 14999

cały wydłuzony weekend obfitował w miejsca i wrażenia. 920 km po lubelszczyźnie gdzie zwiedzilo się zamkowo i piwnie m.in Stare Stulno, Dorohusk, Srebrzyszcze, Chełm, Pokrówka, Kryłów, łaszczów, Wożuczyn, Rachanie, Krasnobród, Zwierzyniec, Jatutów, Zamość, Tarnogóra, Orłów Murowany, Krupe, Krasnystaw i Jakubowice Konińskie. Dziś mały wypad do Palmir połączony ze spacerkiem po Kampinosie. A teraz Zwierzyniec Premium
                      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• JAQBA
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2006.08
                        • 1352

Super - po 27 latach spotkałam się z koleżankami z podstawówki i nic się nie zmieniło, nadal jesteśmy młode (duchem) raźno patrzące w przyszłoćś - oby tak dalej

Comment

• e-prezes
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2002.05
                          • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA
                          Super - po 27 latach spotkałam się z koleżankami z podstawówki i nic się nie zmieniło, nadal jesteśmy młode (duchem) raźno patrzące w przyszłoćś - oby tak dalej
                          ja mam 35 lat a nadal się czuję młodo. mimo, że zapuściłem (znów) brodę to niektórzy biorą mnie za studenta a przyszłość zawsze rysuje się kwitnąco - wiosna nastała

Comment

• adam16
                            • 2001.02
                            • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA
                            Mnie czeka takie spotkanie w czerwcu. Pierwsze w prawie pełnym gronie (nie tylko z koleżankami ) od końca "pedałówy". Aż się już boję
                            Browar Hajduki.
                            adam16@browar.biz

Comment

• peter007
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.06
                              • 2820

Dzień przepełniony bólem. Z samego rana resekcja zęba. Teraz japa spuchnięta i szprycuję się prochami przeciwbólowymi. Na kilka dni muszę odstawić wszelki alkohol (pani doktor zaleciła też odstawienie papierosów przynajmniej na dwa dni ale nie dałem rady spełnić jej życzenia).
                              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Gwiazda
                                Porucznik Browarny Tester
                                • 2006.07
                                • 400

Rozbiłam samochód...
                                "Oszukać diabła, to nie grzech"

Comment

Przetwarzanie...
                                X