Nie wiem co to się porobiło, bo w końcu aż tak bardzo nie wiało i nie padało ostatnio, ale dziś przyjąłem w pracy prawie 100 interwencji w sprawach różnych awarii telefonicznychy. A potem w domu już będąc przyjąłem jeszcze jedną.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Wczoraj jak wyszedłem z domu na 11 na pochód juwenaliowy (z browarkiem oczywiście) to wróciłem koło 2 w nocy. Miałem nosa żeby sobie rano nawet łóżka nie ścielić Bez kasy i oznak trzeźwości, ale tak to bywa w ten 1 dzień w roku a pochód juwenaliowy rządzi i jest to najlepsza rzecz na juwenaliachMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Dziś trochę potestowałem jednego laptopa z dostępem do netu realizowanym przez sieć komórkową (bodaj Erę) i... zatęskniłem bardzo do neostrady.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziDziś trochę potestowałem jednego laptopa z dostępem do netu realizowanym przez sieć komórkową (bodaj Erę) i... zatęskniłem bardzo do neostrady.
Comment
-
-
Uff,dobrze,że już w domciu i mam schłodzone Irlandzkie.Najpierw od rana do 14 pielgrzymka w Piekarach a potem do 22 siedzenie w parku w Lublińcu i wysłuchiwanie różnych wyjców.
ps.Małgośka zdobyła wyróżnienie więc chyba nie same wyjce tam byli.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziOj córeczko spiesz się lepiej na świat bo Teletubisi już nie ujrzysz
Comment
-
-
Dzień jeszcze nie minął ale obroniłem pracę mgr na 5 pt. "Analiza ekonomiczna produkcji kobaltu zawartego w rudzie eksploatowanej w kopalni Lubin w aspekcie aktualnych uwarunkowań ekonomicznych". Wpadłem tylko się przebrać i coś zjeść i idę świętować dalej Jestem już mgr inż. górnikMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
każdy dzień jest tylko oczekiwaniem na urlop. Jeszcze do piątku, jeszcze do piątku, jeszcze do piątkuTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedzikażdy dzień jest tylko oczekiwaniem na urlop. Jeszcze do piątku, jeszcze do piątku, jeszcze do piątku
Rety jakie to nędzne uczucie mieć udar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziTylko żeby Ci się kasa nie skończyła na tym urlopie.
Rety jakie to nędzne uczucie mieć udar.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum Wyświetlenie odpowiedziW kasie brzęczy już dno
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziTo niech się bierze za robotę i zarabia piniendzory.MM961
4:-)
Comment
-
Comment