Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Do d.... się okazało, że z przyczyn różnorakich piątkowy tradycyjny pokerek się nie odbędzie..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pogoniarz: mozna sie tam na miejscu napic ichniego piwa??
Rewelacyjnie wyglada ta instalacja
I zeby bylo w temat: jutrzejszy dzien minie mi we WrockuLast edited by naczelnik; 2007-08-23, 14:25.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziPogoniarz: mozna sie tam na miejscu napic ichniego piwa??
Rewelacyjnie wyglada ta instalacja
I zeby bylo w temat: jutrzejszy dzien minie mi we Wrocku
,ale nazwy nie było podanej tylko browar Ahlbecker Kellerbrau 0,3 l 2.5 € szkło można było kupić też za tyle samo,podstawek brak,tylko serwetki firmowe( w ogóle to restauracja hotelowa)
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mi dzień minął jak typowej, wiejskiej babie. Narobiłam ileśtam symulacji kredytowych dla klienta, odbyłam około 25 służbowych rozmów telefonicznych (czyli z powodu słabego zasięgu wiązało się to z bieganiem od kompa na taras, droga tam i powrót to wychodzi 20 metrów, razem to będzie pół kilometra), posprzątałam trochę, ale nie do końca potem ugotowałam i zasłoikowałam kompot z jabłek, gruszek i brzoskwiń, pojechałam do sąsiadki po ogórki do kiszenia, wyniosłam przeciery pomidorowe i konfitury z malin do piwnicy. W międzyczasie spożyłam jednego Valentinsa i poczytałam kniżkę "Parapsychologiczni detektywi".
Ufff, a teraz drugie piwko i pierwszy papierosek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMi dzień minął jak typowej, wiejskiej babie. Narobiłam ileśtam symulacji kredytowych dla klienta, odbyłam około 25 służbowych rozmów telefonicznych (...) spożyłam jednego Valentinsa i poczytałam kniżkę "Parapsychologiczni detektywi".
Ufff, a teraz drugie piwko i pierwszy papierosek
Powinnaś sobie kiedyś odpocząć i zrobić wycieczkę do zoo, w mieście. By zobaczyć np. krowę!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B Wyświetlenie odpowiedziJak to na wsi
Powinnaś sobie kiedyś odpocząć i zrobić wycieczkę do zoo, w mieście. By zobaczyć np. krowę!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKiepsko Ci płacą za to stanie na promocjachMM961
4:-)
Comment
-
-
Ja właśnie skończyłem malować. Masakra, makabra i sajgon. Szczególnie przy wyrzucaniu pierdół z szafek do których nie zaglądałem już z 7 lat. Juro tylko jeszcze dobytek z kartonów na półki i będzie piknie. W znaczeniu dziś Koty się cieszę, dużo miejsca do biegania i spania. A i farby lateksowe śmiesznie się nazywają, ale nie śmierdzą, miła opcja. I malowanie sufitów jest trudniejsze niż sądziłem, szczególnie kiedy budowlańcy postarali się, by były faliste.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Wczorajszy dzień spędziłem na wycieczce na Śnieżnik. W schronisku pod Śnieżnikiem o wdzięcznej nazwie "Na Śnieżniku" Tyskie w butelce po 6 zł. Nie próbowałem.
Była piękna pogoda i, całościowo rzecz ujmując, bardzo przyjemnieMM961
4:-)
Comment
-
-
My ostatki mego urlopu spędziliśmy nad morzem na weekendowej imprezce organizowanej przez nasz socjal.Było super,Malusia powdychała troszkę jodu,ale nie za dużo,bo dmuchało gdzieś w okolicach szóstki-siódemki i trzeba było dawać nóżkę.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Właśnie wróciłem z niedzielnego wypadu do ferajny która siedzi sobie w sanatorium na Kubalonce.Fajnie tam tylko ogromna dzicz. Same góry i lasy na około.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment