Niestety poległem w ustawce z dentystką.Chociaż muszę przyznać że mogłem wygrać no ale ona coś zwąchała i wystawiła inną.Tak więc kiszot - dentystka 0:1
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Dziś sobota dla domu. Rano sprzątanko, potem pomagałem szwagrowi w zajęciach budowlanych, dalej w ramach relaksu przycinanie kwiatów, potem podlewanie póki ciepło i na deser koszenie zielska w sadzie. Wprawdzie w ramach ostrzenia kosy dziabnałęm sie w palec, ale było fajnie. Na koniec dnia koślaczek.
Comment
-
-
Last edited by Latarnik; 2007-10-07, 03:30.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziNa koniec dnia koślaczek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wczoraj makabryczna trasa 1600 km w ciągu 22 godzin (Warszawa-Jena-Warszawa), dziś czuję się jak półproduktLast edited by becik; 2007-10-07, 12:41.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Matko jedyna..Jak ja nie znoszę głupich ludzi: bez inicjatywy, bez inteligencji i umiejętności czytania ze zrozumieniem. I nie, nie budzą się we mnie na widok takich ciapulków i niezdarek instynkty opiekuńcze. Prędzej mordercze.
Last edited by kot_z_cheshire; 2007-10-09, 13:09.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziMatko jedyna..Jak ja nie znoszę głupich ludzi: bez inicjatywy, bez inteligencji i umiejętności czytania ze zrozumieniem. I nie, nie budzą się we mnie na widok takich ciapulków i niezdarek instynkty opiekuńcze. Prędzej mordercze.
Last edited by dkrasnodebski; 2007-10-10, 18:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA myślałem, że mnie lubiszMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA myślałem, że mnie lubiszCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel Wyświetlenie odpowiedziJa Cię lubię!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziA myślałem, że mnie lubiszBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Mi dzień minął fatalnie - zaraz napiszę w odpowiednim wątku.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski Wyświetlenie odpowiedziNa żarty się Waćpannie zebrało.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment