Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Deszcz... półtoragodzinny powrót do domu, który normalnie powinien zabrać połowę tego czasu... Na szczęście w słuchawkach "Szemrany" Koli... a zaraz piwko.
Comment
-
-
W tym roku 1 listopada sprawia, że w moich oczach ciągle pojawiają się łzy.
Comment
-
-
Comment
-
-
Rewelacyjnie, zwłaszcza jego końcówka była tak udana , że uczciłem to Koźlakiem z Juranda (jednym z trzech ostatnich). Wygrałem turniej w holdema... sporo cukierków wpadło - podwoiłem bankroll."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedziRewelacyjnie, zwłaszcza jego końcówka była tak udana , że uczciłem to Koźlakiem z Juranda (jednym z trzech ostatnich). Wygrałem turniej w holdema... sporo cukierków wpadło - podwoiłem bankroll.
Comment
-
-
Tak troszkę g....iano mi mija ten tydzień chyba. Wczoraj wywalił kibel we firmie: wątpliwa przyjemność obcowania z zapachami, wizualnymi aspektami tego itp....
Za to dzisiaj rozbawiło mnie jedno z ogłoszeń o pracę, na jakie miałam przyjemność natknąć się na skrzynce pocztowej. Otóż jednym z wymagań jest......
"mile widziany udokumentowany brak dysleksji".
Ciekawe, jakie doświadczenia kazały tej firmie umieścić to w ogłoszeniuMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Dzień wolny od pracy - trzy podejścia do stomatologa, w końcu wiercenie w ósemce i komplet w paszczy uratowany Ino teraz trochę potrwa zanim znów zobaczę dentystkęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odebraliśmy biurko pod drugi komputer zakupione na Allegro. Biurko fajne, tylko w zupełnie innym kolorze, niż na zdjęciu Goście przyjadą, to ocenią, czy pasuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOdebraliśmy biurko pod drugi komputer zakupione na Allegro. Biurko fajne, tylko w zupełnie innym kolorze, niż na zdjęciu Goście przyjadą, to ocenią, czy pasuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziJak nie pasuje to sie przemaluje - we wzorekMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
E tam, postawiłam już na tym biurku doniczkę, jedyne co, to klamki pozmieniam
Swoją drogą, byliśmy ze Slavem w szoku - biurko musi być stare, bo szuflady nie są na rolkach, a to przecież od dawna chyba standard - a takie śliczne, czyściutkie i niezniszczone, że u mnie po pół roku korzystania już by takie nie było
A użytkowane było, bo właściciel powiedział, że "sprzedaje, bo kupił sobie nowe".
Comment
-
-
dzisiaj (no wczoraj) przyjechała pralka. w nagrodę Spółdzielnia zakręciła nam wodę zimną.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment