My byliśmy ...nad morzem...u naszych sąsiadów.Fakt ,że krótko ,ale zawsze,nawet świeciło słońce,powrót już mniej przyjemny,śnieg atakuje od kilku godzin cały czas
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Latam i latam po tych wszystkich urzędach i nie wiem czy te 2 dni ustawowe starczą mi na wszystkie papiery.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziJak się nazywa Wasze osiedle?
Comment
-
-
Właśnie opijam utracony pępek. Adam i to Twoim NietoperkiemLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie opijam utracony pępek. Adam i to Twoim NietoperkiemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Egzamin zdany... znaczy się JAckson zdał...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziJAckson- po pierwsze GRATULACJE i Twoje
Po drugie pochwal się jeszcze z czego zdawałeś ten egzamin...MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziOjejku, straszne nudy (ale oczywiście kwestia kto i co lubi). Tym bardziej gratulujęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziZwykłym czy tym Narodzinowym?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Przejście graniczne
Fajnie było choć zimno i wietrznie (jakby się kto powiesił). Sprawdzaliśmy z Pudlarzową jak działa układ z Schengen - działa (Mniszek n/Popradem) miłe uczucie, dożyliśmy kolejnego etapu. Upamiętniliśmy to kupując (pod choinkę) pojemnik "termiczny" na piwo - od dziś Szenguś. Pojemnik + 8 piw = 300 koron (1000 koron - 109 zł).
Wszystkim Forumowiczom i ich bliskim życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT i pomyślności w Nowym 2008 Roku!
Comment
-
Comment