Gratulacje
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Tylko pogratulowaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika perłyfan Wyświetlenie odpowiedziDziękuję chłopaki!!! Tadzio zdrowy, mama też, można wychylić piwko i odespać to wszystko.
Mnie dziś podnieśli ciśnienie,telefon z pracy ,że idę jutro na osiem godzin ,więc tak jak myślałem. Potem,że na 12 ,następnie ,że na 24 No super, szczególnie,że w poniedziałek kolejne 24 h.Super weekend z Rodzinką
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Dziś byłem 12 godzin (a nawet więcej). Ale nową stację metra Słodowiec przyjąć trzeba. Na pocieszenie jutro też do pracy. Ale na 8 godzin (oby!!!! bo mamy czas do poniedziałku do 4-tej rano). Na drugie pocieszenie właśnie nalałem sobie szklaneczkę (naprawdę tylko jedną) "wódki na rudych myszach". Zdrowie "współtowarzyszy pracy weekendowej" w różnych częściach naszego pięknego kraju.
Comment
-
-
wspólczuję tyle razy chodzić do roboty dziennie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziwspólczuję tyle razy chodzić do roboty dziennieMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Ja dzisiaj zrobiłem porządek z różą i zamontowałem nowa pergolę.Nareszcie można przechodzic pod różą do ogródka.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
A ja się dziś potężnie wku..... w robocie!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziA ja się dziś potężnie wku..... w robocie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziTo raczej nic nowego Za każdym razem jak rozmawiamy jesteś potężnie wku..... na robotę
Pierwszy raz w życiu przypaliłem zupę na śmierć do wylania poszła.
Fakt, że to żurek ale wyluzowałem chyba zbyt mocno. Gotuje się nowy na golonku tym razem nie przypale.Last edited by mark33; 2008-03-27, 13:39.
Comment
-
-
Dość sympatycznie;kole ósmej byłem już w domu po pracy i teraz w poniedziałek dopiero się tam wybieram ;jutro giełda,spotkania z piwnymi ryjkami,wyjazd do niemiaszków i oczywiście mnióstwo piwa ,do tego wszystkiego nasze Maleństwo staje " na głowie" by chodzić i nieźle Jej to poraczkowaniu zaczyna pomalutku wychodzićLast edited by Pogoniarz; 2008-03-27, 19:38.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment