Już jutro giełda? Cholipcia nie zdążę
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach Wyświetlenie odpowiedziTo raczej nic nowego Za każdym razem jak rozmawiamy jesteś potężnie wku..... na robotę
Do tego doroczna ocena pracownika dochodzi która zakłada, że niby lepiej zaniżać tą ocenę, niż się wybijać. Więc kolejny dzień wkur...Last edited by adam16; 2008-03-27, 22:56.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
wczesne popołudnie było do bani. Z takim wyglądem jaki posiadam mogę spokojnie zapisać się do armii- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja to dopiero mam przechlapane, o 12-13-ej idę do domu. Normalnie nie mogę się nadziwić, po co ja w ogóle pracuję. System emerytalny w kilka lat zbankrutuje, a czym mam większą inicjatywę żeby pracować, to tym więcej muszę płacić na tych matołów z rządu. Chyba emigruję Trochę żartuję , a trochę nieLast edited by emes; 2008-03-28, 22:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziwczesne popołudnie było do bani. Z takim wyglądem jaki posiadam mogę spokojnie zapisać się do armii
PS. Żeby było w temacie - gdybym napisał otwarcie, jaki miałem dzień, ten portal byłby dozwolony tylko dla osób po 40-tce...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA co? Ogoliłeś się na 0?Last edited by ART; 2008-03-28, 22:59.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Posadziłem dzisiaj kilka roślinek i okazało się,że ziemia w moim ogródku to jeden wielki skalniak.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Minal zasadniczo dobrze.
Z powodu natloku zajec spedzilem czesc kolejnej soboty w pracy,
po powrocie z tego calego wku.... uderzylem sie w skrzynke. Na listy
I nosze teraz piekne limo na czole. Probuje smutki i zniechecenie leczycPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Właśnie pojęłam, jak się ma przesuwanie szafki ze zlewem w kuchni do syfonu i uszczelek. Już posprzątałam
Teraz muszę pojąć, jak się ma ściąganie klosza do takiego małego pokręciołka, co se tam wisi...Ani chybi do założenia wyżej wymienionego służy....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Nam dziś dzień mija głównie na pracach ogródkowych - koszenie trawy, tworzenie klombów, odchwaszczanie. No i pierwszy w tym roku grill - kurze nogi się pyrlą (wersja grilla dla odchudzających się )
Comment
-
-
Dzień, że niech to diabli. Ide odreagowac: miasto, bounce&lans
I zeby mnie dobic, wysiadly mi polskie czcionki ....Czas iscMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
Comment