Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akton
Wyświetlenie odpowiedzi
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akton Wyświetlenie odpowiedzipo tykiej katastrofie to bym usiadł i pifka sie napil.
A może usiadło?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziDzisiejsze popołudnie minęło zwyczajnie jak co niedziela:
Mnie między innymi na spacerku z naszą kwinkającą Paulinką,która już od pewnego czasu zaczyna chodzić,co ciekawe zaczęła też stawiać kroki do tyłu .Teraz śpi,a my mamy w końcu czas dla siebie ,zaczniemy od Włatców Móch ,a potem...,a potem... pójdziemy po prostu spać .No to atak na lodówkę i piwo w dłoń
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Bez sensu, czemu wszyscy browarbizowicze to takie wykształciuchy - nie dostałem jeszcze złej odpowiedzi na pytanie konkursowe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No ja wiem, ten tego, ze dzieci afrykanskie gloduja, a ludzie gina na ulicach Monrovii, ale dzis zauwazylem na swoim monitorze takie kregi ciemne, co sie ich nie da zadna sila usunac. Na gware pojdzie, ale to panie pewnikiem miesiac potrwa zaniim ten cholerny ekran wymienia i odesla, wiec wkurw. Jedyne pocieszenie w tej chwili to orzezwiajace birra Peroni, z zasyfionego przedmiescia rownie brzydkiej Venezii przywiezione
Comment
-
-
To od P(i)erona taka ciemność- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja byłem po raz pierwszy,na Gorolskim Święcie w Jabłonkowie,i na pewno nie ostatni.Fajna imprezka.Niezłego czadu dają te ludowe zespoły.
Z piw oprócz wszechobecnego Radegasta mile mnie zaskoczył namiot Brackiego.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
A ja jakoś przeżyłam ostatnie dwa miesiące... Zamieszanie w pracy, pisanie prac na zajęcia, odrabianie praktyk w urzędach, bogaty sezon towarzyski...
Praktyki dziś zakończone, prace oddane, została "tylko" praca i relax przed 06.09...
Comment
-
-
Wczorajszy minął na wymianie okien w kuchni i pokoju. Teraz z tydzień na doprowadzenie tego do porządku.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzisiejszy dzień jeszcze nie minął i nie zapowiada się na szybki koniec...Właśnie rozpoczął się na stadionie (obok którego mieszkam) koncert DJ Tiesto. Miły i pieszczący uszy oraz neurony dźwięk basów....wkrótce pewnie (jak się uspokoi koło północy hałas ogólnoosiedlowy) dojdzie dźwięk gwizdków i takie tam....I wcale nie jest to czarnowidztwo: to doświadczenie po zeszłorocznym koncercie van Dyka...O 3 w nocy wyłam ze zmęczenia, bólu i wkurwa...
A jutro pewnie migrenaMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Nam na wycieczce do Niemiec po różnego typu zakupy(piwne też rzecz jasna)10 minut w lesie na grzybach ,ale po ich stronie ,bo u nas "ludź na ludziu".Zebraliśmy tylko kilkanaście podgrzybków,bo Nasz mała Królewna nie chciała wejść do lasu i musieliśmy się ewakuować.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment