a glosno ?
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziOświadzczyłem się
I happy
Comment
-
-
Poranek u chirurga. Na szczęście nie mam wstrząśnienia mózgu.
Mam nadzieję, że ból głowy do Zlotu przejdzie, bo ślady na twarzy na pewno nie...
Zupa wcale nie była za słona...
Comment
-
-
Męcze się z pralkami.Mam 2 automaty w pralni i dwa nie chca działać.Już jestem wk.......Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziPoranek u chirurga. Na szczęście nie mam wstrząśnienia mózgu.
Mam nadzieję, że ból głowy do Zlotu przejdzie, bo ślady na twarzy na pewno nie...
Zupa wcale nie była za słona...
Co to się dzieje? normalnie jakieś polowanie kosmitów na kobiety! będziemy na zlocie kobiety po przejściach. Wszystkiego dobrego.
ps ...ja się boję zrobić za słonej zupy....
Comment
-
-
Rower nie chciał mnie słuchać...
Muszę sobie sprawić jakieś gustowne okularki "przeciwsłoneczne".
Comment
-
-
Normalnie, poza finiszem z przed parunastu minut
Dzisiaj mając chwilę wolnego ześrutowałem słody na kolejne warzenie. Ostatnie 200g czekoladowego odmierzyłem i zostawiłem. Zdemontowałem śrutownik, posprzątałem i zobaczyłem że 200g które zapomniałem wsypać . Trudno, stwierdziłem, że na tyle nie ma sensu montować śrutownika itd. Przez jakieś 15 minut rozgniatałem ziarenka szklanką . Po rozgnieceniu i dodaniu do reszty patrze na recepturę, a tam jeszcze 2kg caramunich o którym zapomniałem Minę miałem bezcenną, nie powiem
.. oczywiście nie odważyłem się już bawić szklankąPozdrawiam
dj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziW pracy spadłem z drabiny, krzak róży zamortyzował upadek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziA jak kolceSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziNie daja szybko o sobie zapomnieć, ale Złote Lwy pomagają mi to przetrwać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment