36 godzin bez snu, na koniec imperial stout (patrz dział Norwegia). Mój przyjacielski związek z kobietą w Genewie (też z Bydgoszczy) coraz bardziej skomplikowany. Ale i tak będę lulał jak dziecko. Do tego 15 gatunków piw w zasięgu ręki... I tak jestem niewyżyty i niedopity.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Dziś, a właściwie wczoraj, dostałem od życia cenną lekcję, którą powinienem oprawić w ramki i powiesić... w piwnicy. W skrócie brzmi ona "Nie myśl o niebieskich migdałach pracując przy pile tarczowej".
Niesamowite jest, co w takich chwilach widzi mózg nie zwracjąc uwagi na dane dostarczane przez oczy. Dopiero po chwili dotarło, że wszystkie paluchy są na miejscu, a nie na podłodze, a jedynie po odcisku lewego kciuka przez jakiś czas nikt mnie nie zidentyfikujeDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziDziś, a właściwie wczoraj, dostałem od życia cenną lekcję, którą powinienem oprawić w ramki i powiesić... w piwnicy. W skrócie brzmi ona "Nie myśl o niebieskich migdałach pracując przy pile tarczowej".
Niesamowite jest, co w takich chwilach widzi mózg nie zwracjąc uwagi na dane dostarczane przez oczy. Dopiero po chwili dotarło, że wszystkie paluchy są na miejscu, a nie na podłodze, a jedynie po odcisku lewego kciuka przez jakiś czas nikt mnie nie zidentyfikuje
Nowe hobby?MM961
4:-)
Comment
-
-
W zasadzie nie wiem, czy to się nada do tematu, jest to mała chwilka z dzisiejszego popołudnia: zmywam ja sobie grzecznie naczynia po obiedzie, nasłuchując odgłosów z reszty mieszkania, gdzie dzieci samopas grasują ( bo Zbyś na balkonie się zaciągał), podbiega do mnie córka i rzecze "Mamo, mamo chcesz zobaczyć bałwana większego od ciebie????"........
...głosu nie mogłam z siebie wydobyć, i dopiero po chwili niejakiej dotarło do mnie, że Mała wskazuje na widok za oknem i kanciatego bałwana mutanta, którego kończyli lepić sąsiedzi...
jezusicku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziDziś, a właściwie wczoraj, dostałem od życia cenną lekcję, którą powinienem oprawić w ramki i powiesić... w piwnicy. W skrócie brzmi ona "Nie myśl o niebieskich migdałach pracując przy pile tarczowej".
Niesamowite jest, co w takich chwilach widzi mózg nie zwracjąc uwagi na dane dostarczane przez oczy. Dopiero po chwili dotarło, że wszystkie paluchy są na miejscu, a nie na podłodze, a jedynie po odcisku lewego kciuka przez jakiś czas nikt mnie nie zidentyfikujeGrunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
-
Byłem w knajpie na koncercie z żoną.Dobrze tak czasami bez dzieciaków gdzieś wyskoczyć.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Tja.... miałam dziś jechać ze wsi do Wrocka, ale z powodu licznych karamboli na autostradzie włącznie z katastrofą helikoptera medycznego nieopodal mojej miejscowości darowałam sobie wypad. Obecnie ciemno jak w d... i śnieg napier.... zatem jutro pewnie też domino na autostradzie będzie. A najgorsze jest to, że Slavoy jest obecnie w drodze samochodem z Warszawy do domu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTja.... miałam dziś jechać ze wsi do Wrocka, ale z powodu licznych karamboli na autostradzie włącznie z katastrofą helikoptera medycznego nieopodal mojej miejscowości darowałam sobie wypad. Obecnie ciemno jak w d... i śnieg napier.... zatem jutro pewnie też domino na autostradzie będzie. A najgorsze jest to, że Slavoy jest obecnie w drodze samochodem z Warszawy do domuMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziObecnie ciemno jak w d... i śnieg napier.... zatem jutro pewnie też domino na autostradzie będzie.
Comment
-
-
My do dzisiaj byliśmy zmuszeni do likwidacji garażu i koszt wyniósł 410zł plus wcześniejszą moją robociznę z wynoszeniem różności.Nacieszyliśmy nim, że ho ho
Wczoraj wymiękłem.Wracałem ze stołówki gdzie serwują nam posiłki regeneracyjne.Gościu pyta się się o drogę, gdyż chce się wyładować nawozem; po krótkiej rozmowie rzekłem jemu co i jak i podwiózł mnie do do celu(czyli do mego miejsca pracy i jego wyładunku)Jadąc słyszałem miły odgłos butelek, zapytałem co to takiego i okazało się, że to jedzie z Niemiec i troszkę sobie na pauzie popił.Zapytałem czy może mi jakieś piwko sprzedać(może byłoby coś ciekawego)On ,że nie sprzeda , ale mi da i wyciągnął...
...cieplutkiego lesia w puszce Myślałem, że ze śmiechu się przewrócę ( niemieckie wypił), aaa po odmowie miał w zanadrzu cieplutkie puszkowe Tyskie
Byłem normalnie w niebie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJutro wyruszam w drogę do Legnicy. Trochę się obawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJakby Cię przyblokowało przy zjeździe na Kąty albo na Kostomłoty to zapraszam na kawę
Będzie nas cztery osobyMM961
Comment
-
-
Spoko, mam tyle filiżanek niewyszczerbionych
Comment
-
Comment