Tak właśnie funkcjonują kobiety - zawsze jest coś nie tak! Jak wracam z zakupów, ręcę do samej ziemi, pierwsze co słyszę to "a tego nie kupiłeś?"
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Zapowiadali 23 st. wiec trzeba bylo sie gdzies wynurzyc.
Pogoda byla nieco inna, ale nic to, jechac trzeba bylo.
W sumie kilometrow niewiele, bo nieco ponad 40, ale spore przewyzszenia.
Mittenwalder smakuje rewelacyjnie w pieknych okolicznosciach przyrodyPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Mittenwalder smakuje rewelacyjnie w pieknych okolicznosciach przyrody
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziAch, chciałoby się być tam ponowniePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedziDla tych co nie moga, a by chcieli szybka retrospekcja. Stara, ale urodziwa
Comment
-
-
Dzień trochę w rozjazdach. Piwnie najistotniejsza była wizyta w chorzowskim WPKiW. Przy okazji Wystawy Kwiatów pojawiło się stoisko z browaru... Edi. Tam też otrzymałem pewną propozycję matrymonialną ale musiałbym się do Wschowy przeprowadzić
Poniżej nabyty komplecik piw i otrzymane etykiety:Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No cóż,ja nie byłem tak zachłanny jak Ty Adamie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo cóż,ja nie byłem tak zachłanny jak Ty Adamie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zazdrość przez Was przemawia i tyleBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziZazdrość przez Was przemawia i tyle
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Aleście sobie na mnie wsiedli. Ja jednak wolę osobiście spróbować niż tylko czytać recenzje :PBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Totalnie skurw...Po zrobieniu badań Paulinki w szpitalu, od razu wylądowała na obserwację w szpitalu, po kilku godzinach diagnoza: Ostre zapalenie odmiedniczkowe nerki.Temperatura z 40 stopni na szczęście już zbita do 38.6.Westa wykupiła pobyt w szpitalu i zostaje z Malusią podobno 14 dni.Mam nadzieję, że nie będzie żadnych powikłań.Last edited by Pogoniarz; 2009-05-14, 20:44.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mi cały tydzień mija na murarce oczywiście po pracy. Mam już dość.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dzień co prawda jeszcze nie minął a może właśnie się dopiero zaczyna.
Pzytrafiła mi się dziś delegacja do Zabrza, Skawiny. Początek był tragiczny i dobijający ale koniec wieńczy dzieło. Nie wiem jakim cudem udało mi się przekonać moich współpasażerów do odwiedzenia zakątka, który wspominam ze szczególną sympatią.
Jedziemy na piwo do Karczmy u Stacha w Zawierciu!!!"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
Comment