Dzień minął ok, ale pod koniec przesłuchałem jakiś podcast o piwie, osobnika, który się tu reklamuje i szlag trafił miły dzień
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziNiedaleko mamy 17:15 więc jest szansa na lany Konstancin, dla mnie gratka! Niestety skończył się i musiałem obejść się smakiem obołońskiego biłego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziDaleko od Starówki zaczynałeś? W Barze Warszawa jest Konstancin w przyjemnej scenerii.
PS: nie ma tego złego. Już dawniej miałem poszlaki, że Warszawa nie jest brzydkim miastem a od wczoraj każdego krytykanta będę pytał czy widział coś poza dworcem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziDzień minął ok, ale pod koniec przesłuchałem jakiś podcast o piwie, osobnika, który się tu reklamuje i szlag trafił miły dzieńJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Wyrżnąłem się na łyżwach i nagle ucho mi się odblokowało (to drugie, które miesiąc temu było zdrowe), po czym po kilku minutach zakorkowało mi się jeszcze konkretniej. Siedzę, słucham muzyki przez słuchawki i zastanawiam się, gdzie tu w Warszawie morze?
Jak o 7 rano będę na złym boku, chyba nie usłyszę budzika.
Comment
-
-
W zimę uznaję tylko otwarte lodowiska. Ja chodzę pod PKiN. Koniec offtopu bo dzień nie minął"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Ja mentalnie jestem jeszcze w dniu wczorajszym.
Zima na razie jakby odpuściła. W dodatnich temperaturach te lodowiska też działają? Gdzie jeszcze są oprócz PKiN? Ile kosztują?
Możesz odpowiadać w oddzielnych postach, żeby sobie podbić licznik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziJa mentalnie jestem jeszcze w dniu wczorajszym.
Zima na razie jakby odpuściła. W dodatnich temperaturach te lodowiska też działają? Gdzie jeszcze są oprócz PKiN? Ile kosztują?
Możesz odpowiadać w oddzielnych postach, żeby sobie podbić licznik.
1. Bemowo
2. PKiN
Lodowiska nie kosztują nic jeżeli masz swoje łyżwy."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Od wczoraj mam wolne i siedzę z gipsowym bucikiem w domciuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziOd wczoraj mam wolne i siedzę z gipsowym bucikiem w domciu
Comment
-
-
Minął nieźle - obkupiłem się w Leclercu a i paczuszka z Piwonii przyszła. Piję sobię Komesa portera, obejrzałem dobry mecz, teraz oglądam skrót też dobrego. Żona i dzieci śpią. Czego chcieć więcej?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziOj, to współczucia... Jak się dorobiłeś bucika?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment