Niedziela minęła szybko. Byliśmy znowu w Ojcowie, tym razem na obiedzie i piwku. Tylko w knajpce zimnawo jakby. Po obiadku spacer. Zimno było, ślisko i ciemno. Całkowicie wymarła okolica (po 19), tylko psy gdzieś tam szczekały. W Ojcowie jakaś inna pogoda (lekki śnieg i przymrozek) jak w centrum Krakowa. A teraz już zbieram się do spania. Może uda mi się chociaż raz pójść wcześniej?
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Wczorajszy(już) dzień był w porządku. Udało mi się kupić bez bólu prezenty dla rodziny.Położyłem się spac o 21ej, a przed chwilą się przebudziłem,chciałem sprawdzić jak zagrał Real Madryt i wstając zbiłem swoja kochaną szklankę Perły.Fuuuuuuuuuuck!!!JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁY
Comment
-
-
Kolejne dni mijają na przygotowaniach do Świąt.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień pracy jeszcze nie minąłTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Stary,a durny
Dzisiaj dałem się namówić na wspólne zakupy z Kobitą.Kilka godzin w drodze tu i tam .Serial pod tytułem "Co sklep to wróg".Na szczęście po tym koszmarze zakupiłem odpowiednią ilość odpowiedniego trunku .Uff!Już koniec na dziś.Jak miło teraz wchodzi
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
znowu szykuje się niezmiernie długa noc...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
znowu szykuje się niezmiernie długa noc...
a tak na serio to u mnie i dzień i noc długie.
Znowu będzie tak, że wychodząc do pracy rano będę szła po ciemku, wracać też po ciemku.
Chyba pójdę w ślady Pjenknika i wpadnę w depresję przez brak słońca
Comment
-
-
ja tam lubię cie(m)ń
Some are born to sweet delight
Some are born to Endless night- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Eeeee no.
Każdemu przydałoby się trochę słońca.
Ja od siedzienia po ciemku, w dzień, w nocy, i na dodatek przy komputerze - wyglądam podobno tak okropnie, że znajomi stwierdzili że nadawałabym się jako statystyka za jakiegoś upiora z Mordoru
charakteryzacja zbędna
Comment
-
-
Beermatt napisał(a)
U mnie podobnie jak u Roboxa, ostatni dzień pracy i przerwa do 5 stycznia. Cieszę się ogromnie
Zakupy zrobione, pod choinką moszczą się prezenty........
Comment
-
Comment