Również trzymam kciuki, wiem co to znaczy.. A za pomyślność rzucenia -
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Ahumba napisał(a)
Lepiej nie mówić.
Wczoraj zgodnie z zapowiedziami ze Świdnicy rozpocząłem okres odwykowy.
Od wczoraj jestem palący-niepraktykujący.
Lepiej się do mnie na razie nie odzywać.
To dopiero 35 godzin bez papierosa.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Zapewne relacje z dzisiejszego, wyjątkowego dnia pojawią się dopiero jutro
Po pracy wydałem majątek w aptece, czym oczywiście wkurwiłem się co nieco. Dla uspokojenia pojechałem znów na basen, tym razem na 60 minut. Syndrom ucieczki?
Acha - i przy okazji basenu zaliczyłem też godzinkę sauny. To mnie trochę uspokoiło...
Do domu wróciłem o 23:30, wypiłem jedno piwo i poszedłem spać.
Dziś od rana znów jestem wk... choć to piątek, początek weekendu...Last edited by jerzy; 2004-04-02, 11:14.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
Trzymamy kciuki! A Żona-taxi również niepraktykuje?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A ja wczorajszy dzień wspominam raczej miło, choć zaczął się dość nietęgo - od wkurwienia dość intensywnego, obopulnego.
Ale potem było już tylko lepiej - w pracy jakoś czas minął, do domu, obiadek. Potem zajrzał kolega Darek Krasnodębski w nazwijmy to dość miałkich celach. W trakcie i po realizacji tychże celów spożywaliśmy Irlandzkie, Juranda Premium (w jakże przyjemnej cenie - 1.45 zeta) oraz Konstancin Zdrojowe. Darka pożegnaliśmy o 22:20, sami wykonaliśmy jeszcze po Konstancinie, i miły dzień się zakończył.
Gorzej było dziś rano, ale to juz inna historia, którą Wam opowiem jak zjem zupębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Zapomniałem dodać, że wczoraj jeszcze odwiedziłem Breslauera, który miał dla mnie pyszne piwo przywiezione z dalekiej podróży w góry. Nastraja mnie to bardzo dobrze na dzisiejszy wieczór.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Uff!Przedświąteczna bieganina zakończona.Można rozpocząć świętowanie.Na dobry początek Brok Sambor,następnie Belfast lub Frater
Comment
-
-
Święta minęły jak rzadko pod psem. W sobotę w nocy włamanie do firmy - chłopaki przyszli na pewniaka po sprzęt ogrodniczy. Chwilowo nie mamy czym pracować.
Wczoraj dzień wodny - spędziłem kilka godzin na policji. Paru gówniarz oblało mnie wodą, ale w sumie okazało się, że to ja jestem winny, w gówniarze mogą mnie oblewać z okazji święta, a ja nie mogę się bronić.
Comment
-
-
Gówniarze dostali wp....? Dobrze im tak - zapamiętają.
Mam nadzieję, że policja tylko pomarudziła - choć moim zdaniem powinni się dołączyć do Ciebie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Wniosek z tego taki, że powinieneś też ich oblać, bo nakopanie gnojom do d**y jest przekroczeniem granic obrony koniecznej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Nie tyle dzień, co Święta - w planach było śniadanie Wielkanocne u Teściów, obiad i 2 następne dni u moich Rodziców. Pełen relaks i lenistwo. W sobotę Michał zaczął kichać... W niedzielę już grzał jak piecyk gazowy. Po wizycie pogotowia ratunkowego pojechalem do apteki - na wybojach strzeliła mi sprężyna w przednim kole samochodu. Wtorek spędziłem (kichając i kaszląc) w warsztacie - oprócz sprężyn wymieniłem amortyzatory, łożyska, filtry, płyny i takie tam przeglądowe rzeczy. Wyjechałem lżejszy o 1600 zł.
Zastanawiam się, kto miał ciekawsze Święta?
Comment
-
-
Ja dzisiaj miałem wyjątkowo udany dzień. Os..ła mnie krowa I to w pierwszym gospodarstwie, a przede mną było jeszcze 10
Comment
-
Comment