Jeszcze nie minął Najlepsze albo najgorsze - zależy jak na to spojrzeć - przede mną. Dziś mam rocznicę ślubu
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Poza tym miałem właśnie wracać z Niemiec ale.... organizator wyjazdu nie załatwił wczoraj auta i z wyjazdu"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Wczorajszy dzień miał dwa oblicza. Najpierw siedziałem w pracy, wszystko mi się waliło i miałem dość. Potem zirytowała mnie baba z banku i jeszcze bardziej miałem dość. Potem się wypogodziło, poszedłem z żoną do zoo, zjadłem pizzę, wypiłem piwo i było bardzo przyjemnie. Potem (tzn. przeczytałem to dzisiaj, ale esemes przyszedł wczoraj) dowiedziałem się, że mój brat się dostał na studia. Oj, ale się działo. No i jeszcze mecz i parę innych...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Zakończyłem w końcu sesje.
Zamknąłem ją-tradycyjnie - z najkorzystniejszym z możliwych wyników.
Od listopada będę co miesiąc zasilany z kasy Uczelni gotówką, która przyczyni się do rozwoju mojego browaruPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Znowu komuś innemu się udało, a nie mnie. Znowu nie pójdę na koncert ze względu na kłopoty żołądkowe. Znowu mam na coś ochotę tylko nie wiem na co, a jeżeli wiem (walnąć się w cieniu nad jeziorem z piwem) to jest to niewykonalne. Znowu mam doła (znów pragnę śmierci). I tak mija ten dzień.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ekipa wymieniająca okna miała być o godz. 11, a stawiła się o 13. Już widzę, jak będą borować do 20. . Ale kiedy czytam wcześniejszy post Zythuma to myślę że w sumie nie jest tak źle... Tym bardziej, że w lodówce czeka na mnie Black Boss...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
A mnie Żona-Taxi jeszcze rok temu niepijąca wyciągnęła do pubu na BelfastaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment