Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • naczelnik
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 1884

Jak minął weekend temat powinien brzmieć...
    A był bardzo, ale to baaardzo udany. Jak to weekend zaczął się już w piątek w wyborowym towarzystwie. Atrakcje zapewniło mi - i moim towarzyszom - pkp do spółki ze slavoyem To piątek. Sobota to byczenie się na słońcu. A niedziela to między innymi odwiedziny kultowej stacji, bynajmniej nie w Częstochowie. Zaraz, zaraz - stacji czy przystanku? Mniejsza - chodzi o Kały

Dziękuję wszystkim za niezłą zabawę.
    Spotkamy się w niebie
    Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
    Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• grzech
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.04
      • 4592

A mnie dzisiaj połączono znów ze światem. Po burzy wywaliło internet dość skutecznie.

Comment

• peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

A mnie dzionek minął kiepsko. Tyrałem przy remoncie mieszkania (i to nawet nie swojego) I tak jeszcze ze 2 tygodnie...
        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• maleństwo
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.10
          • 847

U mnie w bloku same remonty. Od zewnątrz ocieplają już chyba od 3 tygodni. No i małe przeróbki mojego mieszkania też nie ominęły... Od dzisiaj mamy zrujnowaną kuchnię i przedpokój. Coś okropnego. Dwa najbliższe tygodnie upłyną właśnie w takim klimacie remontowo-hałasowo-kurzowym.

Comment

• abernacka
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10861

Ciężki dzisiaj miałem dzionek w robocie. Nasi kochani celnicy byli dzisiaj bardzo upierdliwi + nowicjusze w spedycjach i opryskliwi kierowcy Tirów. W związku z tym odprawy celne przebiegały dość długo (Jeden kontener prawie pół godzinny ). Tłumaczyli to tym, że towar jest nie typowy. Fakt dziesięć kontenerów z piwem Żywiec , pięć z Okocimiem i dwa z Leżajskiem wszystkie do USA. Amerykańska Polonia będzie miało, co pić
            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

A mój dzień miał dziś nieplanowe zakończenie. Miałam się w domu pilnie uczyć, a zamiast tego zostałam zabrana mjpowozem na wycieczkę do posesji Ewy i Mjp połączoną z degustacją piw domowych, śrutowaniem słodu i kolacją
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• naczelnik
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.08
                • 1884

Przerzuciłem dziś chyba z 7 m3 drewna. Jeździłem przez garaż i ogród dwiema taczkami
                Wszystko byłoby ok, gdyby prawie na sam koniec , w jednej nie urwała się całą rączka. Niestety przyszły inżynier elektryk nie znalazł na nią sposobu. Dobrze, że miałem ręce sprawne...
                Po tej akcji możnaby mnie zaangażować do reklamy Królewskiego
                Popieram domowe browary!

Zamykam browar.

Comment

• marcopolok
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 2334

U mnie akcja pod kryptonimem KOP

-------------------
                  Koszmar Obierania Porzeczek
                  bez brody...

Comment

• grzech
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2001.04
                    • 4592

A ja wczoraj niszczyłem zieleń. Najpierw szkosiłem trawę za płotem (tzw. przedogródek), następnie w ogródku, potem już relaks - przycinanie róż i goździków. Na sobotę zostawiam sobie mą ulubioną zieleń do niszczenia - wierzby.

Comment

• naczelnik
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.08
                      • 1884

Dziś całodzienne rwanie tapety w kuchni. Jutro trzeba będzie troche poskuwać i pogipsować. Popołudniu na suficie zagości świeża biel, by później móc dokończyć dzieła i zakleić czymś ściany
                      Popieram domowe browary!

Zamykam browar.

Comment

• peter007
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.06
                        • 2820

Widzę że nie tylko ja się męczę przy remoncie. Jeszcze jakieś dwa tygodnie i skończę tą nierówną walkę

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Zaczął się w pracy,ale nie chodzi jak tam było w nocy.Zdałem wachtę i w strugach ulewnego deszczu poszedłem dopłacić i odebrać karnety na Pogoń.Po drodze zakupiłem piwko ,by wypić je w domku,dojeżdżam do klubu kole 9:00,a tu karteczka dziś wydawanie karnetów od 10:00,choć klub pracuje od 8:00.Załamka normalnie.Polazłem pod dach na trubuny odpaliłem piwko przeczytałem gazetę i jakoś zleciało.
                          Pod wieczór wizyta w sklepie Browamatora i poczyniony został pewien zakup,a teraz pełen relaksik przy piwku.

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• Audi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 1682

Dzisiejsze dzień minął w sumie normalnie ,6:00 otwarcie sklepu,22:00 zamknięcie sklepu,22:05 w domu zabranie psa na spacer i...otwarcie piwka które skończyło się spisaniem przez policję za "picie piwa w miejscu publicznym" za co grozi mandat od 50,00 do 500,00 zł , ale panowie byli na tyle wyrozumiali ze tylko pouczyli i potraktowali jak rowerzystę .
                            Ale co mi tam ciągle spisują moich klientów , raz mogli spisać sprzedawcę niech mają jakieś wyniki w pracy.
                            Ich zdrowie

Comment

• adam16
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2001.02
                              • 9865

Ja dziś, w tym wielkim upale, goniłem za krzesłem. Ale wreszcie mam takie, jakie chciałem.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• peter007
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.06
                                • 2820

Dzisiaj żyłem z tą świadomością, że jutro niedziela i nie będę musiał tyrać

Comment

Przetwarzanie...
                                X