Dzisiaj już trochę gorzej bo komputer mi cały czas szwankował no i deszcz mnie zlał.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
trzeba było przynajmniej peceta owinąć jakąś peleryną- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja dziś po raz pierwszy na chwilkę wszedłem do sieci z domku. Była to jednak tylko chwilka, bo strasznie rwało łączność. Powoli się wdrażam. Jutro po pracy może uda mi się wejść na browar z domu już normalnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wczorajszy dzień minął mi za kierownicą do Białegostoku i z powrotem. Makabra i masakra tysiąc kilometrów właściwie po nic. Jedyny plus to zakup piw w Ciechanowie i pozytywne wrażenie jak dobra jest droga do Białegostoku. Oczywiście nie jechałem przez Warszawę wtedy nie miałbym dobrego zdania o drodze.Last edited by biermann; 2004-07-30, 11:41."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
A ja dziś po raz pierwszy na chwilkę wszedłem do sieci z domku. Była to jednak tylko chwilka, bo strasznie rwało łączność. Powoli się wdrażam. Jutro po pracy może uda mi się wejść na browar z domu już normalnie.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Dzisiejszy dzień to podróż do Monachium.
Słońce cały czas nam towarzyszyło, wpadając to z jednej , to z drugiej strony do samochodu.
Zaskoczyła mnie ogromna ilość plantacji kilkadziesiąt km przed Monachium. Wcześniej tego nie widziałem...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Normalnie minął, jak codzień od 6:00 do 22:00 w pracy,ale bardzo dobrym zakończeniem dnia jest to iż właśnie popijam BRACKIE które przyszło pocztą z Wisły od kolegi mwa.
Wielkie dzięki Adam , Twoje
Comment
-
-
Wczorajszy dzień polegał na beznadziejnej walce z Windowsem. Potem do walki dołączył Kiszot. Jednak nawet wspólne siły nie pozwoliły na przeprowadzenie partycji dysku. Bo kiedy partycje były już utworzone nie dawał się zainstalować windows. W końcu dysk znowu jest bez partycji, a ja jestem zły
Nie miał człowiek problemów to sobie kupił komputerBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
wczorajszym dniem zakończyłem pewną żmudną robotę w pracy, więc postanowiłem ten dzień zakropić piwkiem. niestety po dwóch piwkach koledzy zwiedli mnie na pokuszenie i naczęliśmy wódkę pić.
efekt tego był taki iż rano przypomniałem sobie (a w zasadzie małżowinka moja znalazła) o dwóch piwach w zamrażarce
wybuchu nie było, tylko lekki wyciek z kapsla.
szkoda tylko książa i fraterka
takie są zgubne skutki picia wódki
"WÓDKO POZWÓL ŻYĆ"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment