Cały dzień pod znakiem jutrzejszego wyjazdu na Słowację. Pranie, pakowanie, mycie wozu, obiad.. itd. Teraz zimne piwko i o 4:00 wyjazd. Dwa tygodnie picia piwa?
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Dziś sprzątałem mieszkanie - mimo ładnej pogody. I nawet na chwilę nie załączyłem komputera. A w drodze do pracy zmokłem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień zapowiadał się fatalnie ponieważ po wczorajszej drugiej zmianie musiałem iść dzisiaj na rano (totalnie wycieńczony), ale po robocie popiwkowałem w dobrym otoczeniu i chyba to jeszcze nie koniecJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Wczorajszy wieczór i wczesne dzisiejsze rano upłynęły pod znakiem imprezy. Obecnych było ponad 20 osób. Do jedzenia były szaszłyki, kiełbaski z grilla i frytki. Do picia masówka, czyli Tyskie, Pilsner Urquell lane i coś tam ktoś miał spod stołu Najbardziej się cieszę z tego, że udało mi się zwerbować koleżankę z którą nie widzieliśmy się 6 lat. No i z pogody też, że nie było deszczu ani wiatru, bo impreza była plenerowa nad zalewem w Kryspinowie.
Comment
-
-
Wczorajszy dzień, jako ostatni dzień urlopu, minął tak, że szkoda gadać . Większość czasu zajął powrót do domu - łatwo nie było; szczęściem jazda była trochę urozmaicona zwiedzaniem (choć trasa wiodła przez takie miejsca, jak Gościszewo, Grudziądz i Sierpc, zwiedzanie ograniczyło się do obiektów niepiwnych. Żeby kierowcy nie było przykro). Urlop zakończył się w domu spożyciem bączka Ambera Classica, odpowiednio schłodzonego po wyczerpującej również dlań podróży.
Dzisiejszy dzień mija na przekopywaniu listy 346 nieprzeczytanych tematów na ForumWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Wielce utrudzony po wycieczce do Jesenika i wrocławskich nocnych dyskusjach odwaliłem w pracy kupę papierów, a w domu całe popołudnie spędziłem na myciu kolekcji butelek, kufli i szklanek, powracających na półki po sąsiadowych remontach. Ciężko było, ale jak to teraz błyszczy
Comment
-
-
a ja spędziłem dzień (bez piwka) oprowadzając rodzinkę ze Szczecina po stolicy - teraz po 12 godzinach spaceru relaks przy Lwówku, który rodzince wyjątkowo smakujeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Krzysiu napisał(a)
Sukces na koniec dnia - znalazłem wreszcie tekst "Pożaru w Kwaśniewicach" - na jakiejś punkowej stronie, za pomocą wyszukiwarki Gooru.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dziś mój komp wrócił od kumpla. I jest SPRAWNY. Coś było z jakimiś zworkami. Nic mi to nie mówi.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
...I jest SPRAWNY ...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment