jak minal dzien ? dopiero sie zaczal ( przynajmniej w pracy) . W tym tygodniu konczy mi sie srednio o 1-szej w nocy - a potem jeszcze jakies belgijskie piwko w celach rekreacyjnych...
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Ostatnio moje dni mijają doś schematycznie: 4:30 wstawać i do roboty, 15/14:00 koniec roboty i do Piaseczna na budowę, 23/24:00 powrót do domu i lulu.
W międzyczasie dzieje się trochę i piwo się leje, ale przydałoby się wreszcie wyspać
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Jest ciężko. Przede mną jeszcze jakieś 234325325345623985639856293562956 godzin w pracy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mi właśnie minął ostatni dzień urlopu Czyli od poniedziałku znowu do robotyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Teraz musisz sobie zmienić "Lokalizację" w profilu...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
peter007 napisał(a)
Ta niedziela mija fatalnie jak na razie. Odczuwam skutki mieszania alkoholu.
Comment
-
-
eee... przesada! w sobotę degustacja do późnej nocy, powrót autobusem widmo i doświadczenia związane z posiadaniem lokatora niewyłączającego telefonu na noc rano grzecznie do pracy, odbieranie sygnałów od budzących się do życia Forumowiczów... wieczorem delikatne poprawiny (sekcja wrocławska tak samo liczna jak warszawsko-pruszkowska), grzeczny powrót do domu, w niedzielę rano do pracy - wyjątkowo dzień bez Forumowiczów w realu i tylko w poniedziałek zaspałam do pracy...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment