Ja wczorajszy dzień spędziłem ze...Śnieżynko-Mikołajką Było tak: Ciepła Kobieta i zimne piwo(a);reszta niech będzie milczeniem
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Dzisiaj spędzam czas na pilnowaniu kaloryferów... mimo, że uciekac nie zamiarująLast edited by adam16; 2004-12-13, 16:06.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Wczorajszy wieczór spędziłem na brydżyku przy piwie. Ugrałem wylicytowanego szlemika + nadróbka z rekontrą .
Comment
-
-
grzech napisał(a)
Wczoraj w ramach dnia wolnego podejmowałem kolejne usilne wysiłki zmierzające do skatalogowania mych skromnych, acz nieuporządkowanych zbiorów.
Comment
-
-
Od poniedziałku tak marznę w robocie,że po wyjeździe siedzę chyba z pół godziny pod gorącym prysznicem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Jeszcze nie minął,ale spędzam go w pracy.Na szczęście poplanowałem pracę i mam luz do około 22:00(łapanie i ustawianie statku na pozycji).Po ciężkich bojach wywalczyłem by pracownicy(5 osób)nie przyszli ma noc do roboty.Choć jeden dobry uczynek w roku Ha i właśnie zadzwoniła Koleżanka chce mnie odwiedzić.No bombaLast edited by Pogoniarz; 2004-12-26, 15:29.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ja spędzam ostatnie dni z dzieckiem które nagle zachciało siedzieć tylko na taty rękach. Tato ma już ręce do samej ziemi, teraz wykorzystując chwilę snu Igora degustuję piwa.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment