a ja dziś walczę z przeziębieniem. Przecież uczłowieczony Cyborg oraz kolega jankes szykują nam w Warszawie wielkie atrakcje, które głupio przez jakieś choroby przegapić
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
dzień generalnie minął na zdawaniu sobie sprawy, że Cyborgi nie zawsze są błyskotliwe , na przemieszczaniu się po województwie i po mieście, na nadrabianiu zaległości mejlowych, na poszukiwaniu spokoju i dobrej kawy... a skończy się na dłuuugim prysznicu, pichceniu czegoś w kuchni i wieczorze książkowo-telewizyjno-telefonicznym zapewne
w oczekiwaniu na pierwszy dzień wolny po 2 tyg. codziennej pracyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Jak zwykle i ten dzień minął za szybko i na totalnym obżarstwie. Przeraża mnie ilość pracy, która została mi do zrobienia. Najchętniej zamiast nadrabiać zaległości, poleniuchowałabym, ale pewnie nic z tego. Oby do następnego weekendu!
Comment
-
-
Cała niedziela w pracy. Niby dyżur spokojny, a jakiś zmęczony jestem niemożliwie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień minął i to na szczęście można o nim powiedzieć.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Wczoraj pół nocy usiłowałem naprawić komputer, który kilka dni wcześniej odmówił posłuszeństwa. Udało mi się dopiero dziś.
Dziś także oficjalne zamknięcie sesji
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
dostałam awans w pracy - teoretycznie powinno to ucieszyć Cyborga, ale w praktyce oznacza to więcej stresu za te same pieniądze i siedzenie w robocie co najmniej 10godz dziennie zamiast 9... ech, życie!
zaraz do "domu", prysznic, herbata (bo jeść chyba już nie), lektura i spać, bo rano znowu o 7.00 pobudka. byle do piątku i do KrakowaCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzień jeszcze nie minął, ale mogę go już zaliczyć do fajnych dni - bawiłam sie śrubkami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyrkoniaDzień jeszcze nie minął, ale mogę go już zaliczyć do fajnych dni - bawiłam sie śrubkami
Tworzyłaś atrapę cyborga?
Mój dzień minął szybko, głównie odśnieżałem podjazdy. Ale na koniec dnia wspaniała wiadomość
dostałem podwyżkę. Pochwaliłem się żonie i prawie cała kwota jest już wydanaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Od tygodnia jestem w szpitalu. Początkowo odpoczywałem, ale już nudzę się strasznie...
Dziś zawołałem głośno: "Siostro! Basen!". Przyniosła - taki malutki... Oj, nie o taki mi chodziło. Wziąłem przepustkę i pojechałem na basen (25 m) popływać godzinkę i wygrzać się w saunie.
Rano powrót do beznadziei...Last edited by jerzy; 2005-02-18, 00:34.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Wróciłem tylko na chwilę - po wypis a wieczorem mogłem pójść na piwo.
Pobyt w szpitalu nic mi nie pomógł - co prawda wiem na co chory nie jestem, ale na co jestem to nadal nie wiem (tylko kolejne podejrzenia).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment