Znowu sobie troszku postrzelałem przy dobrym piwku. Takie niedziele to mogą być nawet 3 z rzędu
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąHm... Bardziej bym uwierzył, że byłeś pięć godzin u fryzjera.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyCiężki dzień dziś miałem - najpierw byłem u fryzjera, a potem pięć godzin na zakupach . Gdyby nie finał zakupów w postaci piwa, to chyba bym umarł...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironTo rozumiem, że już nie masz lwiej grzywy?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A te końcówki nie były przypadkiem dziesięciocentymetrowe?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Ależ skąd, to były takie całkiem króciutkie końcówki... W końcu podcinała je fryzjerka, a nie żonaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Kolejny dzień z hałasem nad głową - piętro z surowizny przemienia się w gustownie wykończone. Że tak powiem "syf w całej chacie", dodatkowo niewielka przyjemność w postaci ciągłej obecności teściowej, która co prawda mam moralne prawo do przebywania ( w końcu finansuje remont) ale czy przy tym musi się odzywać . Znieczulenie piwne już nie pomaga.... chyba wyżłopie do końca burbonaLast edited by biermann; 2005-04-28, 17:27."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Przypominając sobie wczorajszy dzień i zamówienie przez Slavoya krzynki Zwierza, humor mi się poprawił. Przecież mogę kupić dwie - jedną dla siebie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
U mnie też było nieźle. Porządkowanie zbiorów przy popijaniu piwka. Dalej przyjemy kontakt z naturą, czyli pozyskiwanie opału. Uwolniliśmy naturę od kilku olch oraz jednej, wielkiej, leżącej czeremchy. Cieżka, ale satysfakcjonująca praca fizyczna, której efekty czuję do dzisiaj.
Comment
-
-
Dzień spędzony nad morzem i jeziorami w miejscowości Wisełka.Pogoda rewelacyjna,Bałtyk łagodny jak okoliczne jeziora ,piwko ,rybka i winko na plaży ,po prostu dzionek idealny ;szkoda,że jutro do roboty,tak byśmy zostali
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jak minoł dzień
Rozłożyłeś mnie, tym morzem i jeziorami, Wisełka niebyłem tam z dziesięć lat, a bywało się co tydzień i nezapomniane wyścigi ze słońcem na jego zachód. Na pobliskie klify z plecaczkiem pełnym piwka,bajka... Dzień jak dzień może mniej pracowity ale jak zwykle coś się wydeptało trzy porcelanki i coś jeszcze.A kończe ten dzionek przy czymś czego jeszcze nie degustowałem "okocim palone". Czy to komuś smakuje?
Comment
-
Comment