Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonZ piwem napewno pójdzie Ci lepiej. Najlepiej zażyj Noteckie przed dalszymi działaniami i sukces murowany
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseAle tutaj rozkład będzie chyba odpowiadał ekonomicznej krzywej Laffera - do pewnej liczby Noteckich efektywność będzie rosła, lecz po jej przekroczeniu zacznie gwałtownie spadaćMM961
4:-)
Comment
-
-
A ja dziś spałam 11 godzin
I to by było na tyle z fajnych rzeczy, bo potem pojechałam do ZUSu, żeby się dowiedzieć, że nici z nieodpłatnych wakacji - musiałabym całkiem zmknąć działalnośc, żeby tym z.... no, nie płacić Całkiem kompetentna panna poinformowała mnie, że mogę się czasowo wyrejestrować, ale będzie prowadzone dochodzenie, czy aby na 100% nie prowadziłam działalności, czyli wiąże się to z choćby durnym przerejestrowaniem telefonu z firmy na siebie, zmianą polecenia zapłaty, zamknięciem konta firmowego.... ech, stwierdziłam, że niech sobie wsadzą gdzie chcą te 700 zł, jakoś przeboleję
Bo w US i tak musiałabym zamknąć, gdyż "zlikwidowali zawieszenia działalności"
Comment
-
-
Dziś jeden dzień wolnego od pracy.
Wykorzystałem go - nie zabijać - na wycieczkę do Wrocławia.
Udało mi się załątwić jedną sprawę na uczelni, ale muszę ponownie jechac we wtorek i coś czuję, że zahaczę o jakiegoś Bartka
Przy okazji wizyty na Ostrowie Tumskim, wyczaiłem ekipę filmową w Katedrze. Coś kręcili wewnątrz. Tzn. filmowali m.in. pewnego - jak się okazało - kurdupla, znanego dobrze z głównej roli w "Dniu świra".Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Ja dzisiaj przeżyłem Dzień Wojska.
Dostałem Brązowy Krzyż Zasługi
Później musiałem niektórym długo tłumaczyć dlaczego wypiłem tylko dwa darmowe piwa i nie chciałem pić gronia dalejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaJa dzisiaj przeżyłem Dzień Wojska.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaDostałem Brązowy Krzyż Zasługi.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPóźniej musiałem niektórym długo tłumaczyć dlaczego wypiłem tylko dwa darmowe piwa i nie chciałem pić gronia dalej
Cóż, wygląda na całkiem dobrze spędzony dzień
Comment
-
-
Co prawda dzień jeszcze nie minął...ale będzie należał do jednych z lepszych .
Niedawno listonosz przyniósł mi pismo ,w którym zostałam poinformowana,że wygrałam 7-dniowy pobyt dla dwóch osób w wybranym przez siebie "wysokiej klasy" ośrodku wypoczynkowo-wczasowym.
I jak tu nie brać udziału w konkursach...i nie wierzyć w szczęścieLast edited by Syla_Audi; 2005-08-16, 14:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_Audiwygrałam 7-dniowy pobyt dla dwóch osób w wybranym przez siebie "wysokiej klasy" ośrodku wypoczynkowo-wczasowym.
Mi za to minął dzień na potężnym no bo wczoraj było wolne i bojkotowałem z bratem produkty Kp przy Fortunie Jasnej z kija nad Rusałką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiCiekawy jestem czy mnie zabierze ze sobąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No to moze maly konkurs ktory wyloni kto pojedzie do tego ośrodka wypoczynkowo-wczasowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiAdamie , zaproponujBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
-
Dzionek spędzony ciut nie nad morzem(w końcu podobno Szczecin leży nad morzem ;pozdrawiam Panią od gegry za postawienie dst. Komuś,kto ma wiarę ,że Gród Gryfa leży nad Bałtykiem )
Byliśmy nad Dziwną w Wolinie Pomorskim-piękne tereny,ach pełna turystyka i odpoczynek
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment