Widziałem w czasie weekendu program "Od przedszkola do Opola". Jedna z bardzo nieletnich uczestniczek na pytanie co przynoszą kominiarze odpowiedziała: pecha.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Niniejszym pragnę złożyć zażalenie do Św. Floriana: rano po wyjściu z domu natknęłam się na kominiarza i chwilę potem zostałam zrobiona w... [-cenzura- "męski członek"].
Byłam dzisiaj umówiona na czwartej (!) rozmowie w ciągu 20 dni w sprawie pracy w tym samym miejscu. Na 5 minut przed umówionym spotkaniem, kiedy wchodziłam do budynku firmy, zadzwoniono do mnie, że właściciel firmy odwołuje spotkanie i nie wiadomo, kiedy będzie. Jedyne na co mnie było stać, to wejście do firmy i wyrażenie swojego niezadowolenia z braku poszanowania drugiej jednostki.
Czy ten cholerny pech mógłby sobie pójść? Albo czy przynajmniej kominiarze mogliby nie przebiegać mi drogi?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA we wtorek zdałam sobie sprawę, że nie znam nikogo, z kim możnaby skonsultować telefonicznie tłumaczenie kilku erotycznych zdań z angielskiego
[Brak mi mordki rozwalającej sobie czaszkę o mur...]
Pewnie lepszy by był Mista Magista bo jest profesjonalista w te klocki ale on teraz baluje to może i amator pomoże... w razie czego podeślij na PW.
P.S. Masz koty to Ci prędzej czy później przyniosą szczęścieLast edited by lzkamil; 2005-09-30, 18:37.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilW razie czego... POMOŻEMY
Pewnie lepszy by był Mista Magista bo jest profesjonalista w te klocki ale on teraz baluje to może i amator pomoże... w razie czego podeślij na PW.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseO, dziwne że nie widziałem wcześniej tego postu o zdaniach erotycznych Wprawdzie nie jestem dyplomowany, jak pewien niedawny magister, ale w sumie zajmuję się tłumaczeniami zawodowo, tak więc też służę pomocą jakby co.
Tłumacz nie może być pewien dnia ani godziny Przynajmniej wiem, w których partiach mój polski wymaga doszlifowania. (Faktem jest, że po kilku pewnie by się tłumaczyło lepiej...).
Ps. Dzisiaj nie widziałam kominiarza, za to po raz pierwszy oczy kociaka, więc nawet to nie jest taki zły dzień.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Ja po nocy w pracy, pół dnia przespałem... ale za to jakie sny miałemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzięn minął w szpitalu. Jak zwykle było to przygnębiające doświadczenie więc się specjalnie nie rozwodzę. Najważniejsze, że już w domu.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment