Dziś kwiaty ratują mi życie... Gdyby nie zapas wody do podlewania to bym do 17-tej chyba siedział o suchym pysku, albo chlałbym piwo od samego rana.
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AldachCo w sumie nie jest taką znów straszną perspektywą
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelE tam - ściemnianie, patrz: np. giełda w ŻywcuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
W pociągu po giełdzie Żywieckiej nie chciałem się poczuć wyobcowany
Najczęściej zaczynam dzień nie piwem, a herbatą, ewentualnie mlekiem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPfff... Bez specjalnych okazji widziałam Cię kilka razy, kiedy hołdowałeś zasadzie "piwo z rana..."Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykTak sobie myślę, że skoro go widziałaś, to się spotkaliście. A skoro tak, to nie dziwne, że widziałaś jak pił piwo z rana, bo w końcu spotkanie z Cyborgiem to specjalna okazja
Dzisiaj jeszcze sprawdzę to empirycznie - pora na wypróbowanie Orfeusza na kolejnym śmiertelniku.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Dzień upływa mi pod znakiem mocno bolących mięśni. Wszystko przez to, że zachciało mi się grać w sobotę w piłkę po okołorocznej przerwie. I to bite dwie godziny nonstop. Ale nic to, w przyszłą sobotę też się wybieram na meczyk. Trzeba odnowić kondycję i sprawność fizyczną, bo praca biurowa i częste piwowanie to groźne połączenieMM961
4:-)
Comment
-
-
Z każdym tygodniem będzie coraz lepiej, znaczy będzie mniej bolało, wiem coś o tymbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chyba dobrze wyszło, że zaspałem... miałbym to samo, co JAcksonWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Masz szansę na rechabilitację w najbliższą niedzielę. Tym razem prawdopodobnie zaczynamy o 8:00
Jak prywata, to prywata - wszystkich chętnych do poganiania za gałką zapraszam w niedzielę rano (8:00) na stołeczne boisko za Szkołą Podstawową nr 25 przy ul. Grzybowskiej (tam gdzie kiedyś była giełda komputerowa).
A dla Wuja za zaspanie ostrzeżenie - później będą kartkibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie spiesz się tak z tymi kartkami, bo będę musiał pauzować jedną kolejkę zanim zagram jakiś mecz...
A rechabilitować się nie zamierzam...
Wracając do tematu - dziś, zamiast tradycyjnie 8:30-17:00, pracowałem w godzinach: 8:30-8:50, 10:50-13:15, 16:30-do teraz...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment