Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Jak minął dzień?
Collapse
X
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
Ostatnie 20 godzin było <cenzura>, <cenzura> i <cenzura>, a nawet <cenzura>. Nie należy za bardzo ufać ludziom, ani liczyć na kogokolwiek poza sobą Zeszłą dobę należy zaliczyć do najgorszych w tym roku. Do tego, jak już myślałam, że usnę po 4.00 rano zaczęło mnie boleć moje narzędzie pracy = gardło. Mam dość.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Czuję się skopany Skopał mnie prąd, bom musiał dziś pracować pod napięciem.
Do tego wybrałem się na zakupy i zamierzałem wydać najwyżej 60 zł... a wydałem drugie tyle. Powrót do domu był utrudnioony bo właśnie tramwaje miały awarię i trzeba było sporo dreptać na piechotę, w deszczu ze śniegiem.
Po prostu udany dzień.Last edited by adam16; 2005-12-15, 19:17.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16i zamierzałem wydać najwyżej 60 zł... a wydałem drugie tyle.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTczyli w sumie pierwsze tyle Ci zostało, więc nie było tak źleWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Czuję się skopany Skopał mnie prąd, bom musiał dziś pracować pod napięciem.
Do tego wybrałem się na zakupy i zamierzałem wydać najwyżej 60 zł... a wydałem drugie tyle. Powrót do domu był utrudnioony bo właśnie tramwaje miały awarię i trzeba było sporo dreptać na piechotę, w deszczu ze śniegiem.
Po prostu udany dzień.
A nawiązując do tematu mój dzień po raz pierwszy od powrotu z Łodzi nie został całkowicie wypełniony leżeniem, spaniem, okropnym bólem gardła przy każdej próbie przełknięcia czegokolwiek i takimi tam nieprzyjemnymi rzeczami i czuję, że powoli wracam do zdrowia.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie zostało, bo wydał je potem na swój ulubiony napójBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykA ja czuję się oszukana, jak pierwszy raz czytałam ten post to mowa była tylko o skopaniu, a teraz zaglądam, a tu jeszcze tyle atrakcji miałeś MikołajuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Dziś dostałem ofertę odnośnie wykupu mieszkania.
Chyba już od świąt zacznę się odzwyczajać od smaku piwaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaDziś dostałem ofertę odnośnie wykupu mieszkania.
Chyba już od świąt zacznę się odzwyczajać od smaku piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNooo, to może kredycik?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment