Jak minął dzień?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

13 i pół godziny w pracy... ufff... bo mogło się skończyć nawet na 24
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

Ten temat powienien zmienić nazwę na "forum biadoleń i użalań się na sobą".

A ja jestem zadowolony. Nic się nie zepsuło, nikt mnie nie opierniczył, wysłałem skutecznie trzy listy, odebrałem przesyłkę, która miała przyjść w następny poniedziałek, dowiedziałem się, że pozew przeciwko mojej firmie został odwalony do innego sądu, w hokeja zagraliśmy tak dobrze, jak jeszcze nigdy w tym sezonie, a Piast w Bunkrze był naprawdę dobry.

W sumie - udany dzień.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Krzysiu, nieźle, to wszystko udalo Ci się w 57 minut? Gratulacje

A z tym biadoleniem, to chyba czytasz tylko niektóre posty, nie liczyłam, ale pozytywnych jest chyba pół na pół z negatywnymi. Mój piątek 13-go był baedzo pozytywny, zakończony przyjazdem Slavoya. Za to dziś mam lekkiego kaca, chyba się jednak starzeję, po 3 litrowych Bartkachi po 0,5 l Pilsnera
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pierwszy wolny dzień od pracy, po prawie dwumiesięcznym braku neta, zaowocował czytaniem i nadrabianiem browar.bizowych zaległości (do tego trzeba był DP "wyprostować" )

Comment

• adam16
            • 2001.02
            • 9865

Dzień trochę męczący po nocnej zmianie, za to wieczór bardzo przyjemny przy kilku porterach
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Wielki_B
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2005.02
              • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
              Ja zrobiłem w firmie poważne oszczędności finansowe, więc w "nagrodę" radni chcą mi zabrać 200 tys. z przyszłorocznego budżetu.
              Pewnie dyskusja nad projektem budżetu na 2006 r. odbywa się bez Twojego udziału. Nie dziw się więc radnym, że szukają oszczędności.
              Skoro Urząd Miasta nie potrafi wytłumaczyć radnym sensu "właściwej kwoty dotacji" dla MOSiR-u, to zapytaj raczej prezydenta miasta, dlaczego nie wyznaczył Cię do obrony projektu budżetu w zakresie, który dotyczy Twojej działki.

Z drugiej strony, "oszczędności" rzędu 200 tys. zł z pewnością nie oznaczały mniej papieru do drukarek, a pewniej mniejsze zużycie energii cieplnej etc.

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Zamach się nie udał

Comment

• cyborg_marcel
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 3467

Wczoraj odbyłam 1,5-minutową rozmowę przez telefon komórkowy i zapłaciłam tylko 0,84 zł! Po tym jak ostatnimi czasy płaciłam 1,65 zł za każdą rozpoczętą minutę, to baaardzo miła odmiana
                  Do tego dowiedziałam się, że jeśli wyśle się wystarczająco srogo brzmiącą reklamację, to jest się potem podejmowanym kawką na skórzanej kanapie w gabinecie dyrektora (Chyba zajmę się zawodowo pisaniem skarg! )
                  Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• Wielki_B
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2005.02
                    • 1968

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                    jest się potem podejmowanym kawką na skórzanej kanapie w gabinecie dyrektora
                    Pewnie dyrektor z wielką ochotą rozwiązuje problemy na tej skórzanej kanapie...
                    Z pewnością i lampka szampana by się znalazła i jakieś świece...

Comment

• cyborg_marcel
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 3467

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wielki_B
                      Pewnie dyrektor z wielką ochotą rozwiązuje problemy na tej skórzanej kanapie...
                      Z pewnością i lampka szampana by się znalazła i jakieś świece...
                      Dyrektor płci tej samej, co ja. Do tego jeszcze konsultanka była. Póki nie zmienię orientacji, nie ma szans na milsze rozwiązywanie problemów. Ale i tak było bardzo fajnie

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• adam16
                        • 2001.02
                        • 9865

coś mi tu nie wyszło ale od czego próba nr 2?
                        Last edited by adam16; 2006-01-19, 11:10.
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Ja tak trochę nie na temat bo nie o tym jak minął dzień (w końcu to dopiero jego początek), ale o tym że mam nadzieję że minie pozytywnie.
                          Może dziś obejdzie się bez nerwów z kompem? Otóż uruchomił się prawie bez problemów - i to już jest sukces
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Comment

• cyborg_marcel
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 3467

Weekend minął w sumie dziwnie i raczej negatywnie, ale były dwie pozytywno zabawne sytuacje: 1. dowiedziałam się, że znajomi chcą nadać swojej córeczce moje imię , 2. miałam w domu 2 kominiarzy, stałam zaspana w piżamie i przeklinałam, że nie mam jakiegoś wymyślnego dessous z guzikami, po czym rzuciłam się do szyi mojej Mamie, która zapinany sweter miała
                            Czy to oznacza, że będzie lepiej? Zobaczymy...

Comment

• Dreamer
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.05
                              • 1576

Mróz, mróz, mróz.... no i zachciało mi się być dobrym dla mojego autka. Żal mi się go zrobiło i dałem mu w wczoraj postać cały dzień bez ruchu... A potem dowiedziałem się, że to największa głupota. Przy takich mrozach, nawet jak akumulator wytrzyma, to paliwo gęstnieje, rozwarstwia się czy coś takiego (ktoś powiedział, że przy takich mrozach dobrze jest co 5 godzin autko odpalić i dać mu trochę popracować).
                              W efekcie jestem bez autka. Co ma też swoje dobre strony: piwko można pić bez ograniczeń.
                              Tylko chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły minusów
                              Czekam na wiosnę
                              Blog: Piwna Brytania

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Dzień minął na niespodziewanym dyżurze, i bez nerwów spowodowanych złym działaniem komputera, co ostatnimi czasy było nagminne. Wczoraj w pracy dogadałem się z kolegą, że weźmie komputer do siebie i zobaczy co z nim. No i chyba się komp przestraszył przenosin bo działa od wczoraj bez zarzutu.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X